Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Jet2: 4 νέα δρομολόγια και πακέτα διακοπών σε Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι

tags :
Jet2: 4 νέα δρομολόγια και πακέτα διακοπών σε Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι
Την περασμένη εβδομάδα, η Jet2 ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει πτήσεις και διακοπές από το Μπρίστολ, για πρώτη φορά το επόμενο καλοκαίρι
Η Jet2 ξεκινά τέσσερα νέα δρομολόγια σε ελληνικά νησιά από τα αεροδρόμια Νιούκαστλ και το Ιστ Μίντλαντς για το καλοκαίρι του 2021.
Jet2 & Jet2holidays θα προσφέρει πτήσεις και πακέτα σε:
*    Κεφαλλονιά, Σαντορίνη και Σκιάθο από το Νιούκαστλ.
*    Σκιάθο από το αεροδρόμιο του Ιστ Μίντλαντς.
Όπως ανακοίνωσε η Jet2 με τα παραπάνω δρομολόγια θα διαθέσει περίπου 30.000 επιπλέον θέσεις προς πώληση στα ελληνικά νησιά. Ανταποκρινόμενη στην έντονη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι.
Την περασμένη εβδομάδα, η Jet2 ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει πτήσεις και διακοπές από το Μπρίστολ, για πρώτη φορά το επόμενο καλοκαίρι.
“Η ζήτηση από πελάτες και ανεξάρτητα ταξιδιωτικά πρακτορεία και στις δύο περιοχές μας λέει ότι οι πτήσεις και οι διακοπές προς την Ελλάδα έχουν ζήτηση πάρα πολύ το καλοκαίρι του 2021, δήλωσε ο ο Στίβ Χίπι Διευθύνων Σύμβουλος Jet2 & Jet2holidays
Όπως πάντα, ανταποκρινόμαστε γρήγορα σε αυτό το αίτημα. Με στόχο να δώσουμε στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές από τα αεροδρόμια Νιούκαστλ και Ιστ Μίντλαντς”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης