Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νομικοί Trump: Εθνική συνωμοσία για νοθεία από τους Δημοκρατικούς – Σενάριο η Βουλή των Αντιπροσώπων να εκλέξει τον Πρόεδρο, κάθε Πολιτεία έχει μια ψήφο

Νομικοί Trump: Εθνική συνωμοσία για νοθεία από τους Δημοκρατικούς – Σενάριο η Βουλή των Αντιπροσώπων να εκλέξει τον Πρόεδρο, κάθε Πολιτεία έχει μια ψήφο
Σενάριο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ να εκλεγεί από την Βουλή των Αντιπροσώπων
Υπήρξε νοθεία, Πολιτείες και πόλεις προσκείμενες στους δημοκρατικούς στο πλαίσιο μιας εθνικής συνωμοσίας έκαναν νοθεία, έκλεψαν τις εκλογές για να εκλέξουν τον Biden Πρόεδρο ανέφερε μεταξύ άλλων η ομάδα των νομικών του Donald Trump του Αμερικανού Προέδρου και εκπροσώπου των Ρεπουμπλικάνων.  
Με βάση εκτιμήσεις φαίνεται ότι το πραγματικό μέγεθος των παρατυπιών μπορεί να προσεγγίσει και τις 280 χιλιάδες αν και η εκτίμηση αυτή προέρχεται από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, ενώ αναφέρουν ότι ψήφισαν 20.000 νεκροί.
Επίσης σε εκλογικά τμήματα φαίνεται ότι αυτοί που ψήφισαν να είναι περισσότεροι από αυτούς που βρίσκονται στους εκλογικούς καταλόγους.
Υπάρχουν σχεδόν 1000 μάρτυρες που καταγγέλουν ότι πήραν εντολές και οι εντολές σε διάφορες Πολιτείες είχαν πολλά κοινά στοιχεία για το πως θα μοθοδεύσουν την νοθεία.

Image
Σενάριο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ να εκλεγεί από την Βουλή των Αντιπροσώπων

Με βάση το Σύνταγμα των ΗΠΑ, υπάρχει ένα σενάριο στο οποίο η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ είναι εκείνη που τελικά θα επιλέξει τον επόμενο Πρόεδρο και κάθε Πολιτεία θα έχει μόνο μία ψήφο, δηλαδή δεν θα ψηφίσουν όλοι οι εκλέκτορες αλλά μόνο ένας εκλέκτορας από κάθε Πολιτεία.

Εθνική συνωμοσία των δημοκρατικών

Ο εκπρόσωπος των νομικών του Trump ο Rudy Giuliani,  ισχυρίστηκε ότι η «νίκη» του δημοκρατικού υποψηφίου Joe Biden στις εκλογές του 2020 ήταν αποτέλεσμα μιας «εθνικής συνωμοσίας» των Δημοκρατών.
Σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσινγκτον, οι νομικοί του Trump δήλωσαν ότι διαθέτουν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία δεν μπορεί να δημοσιοποιήσουν, για φερόμενο σχέδιο για νοθεία σε βασικές Πολιτείες από τους δημοκρατικούς του Biden.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.
Δεν ήταν μια ατομική ιδέα δέκα αλλά εμπλέκονται 12 κορυφαία στελέχη των Δημοκρατών.
Πρέπει να είσαι ανόητος για να μην το συνειδητοποιήσεις αυτό. Κάνουν το ίδιο πράγμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε 10 μεγάλες πόλεις ή Πολιτείες που ελέγχουν οι δημοκρατικοί.
Image
Υπάρχουν πάνω από 1000 μάρτυρες

Ο Giuliani, ο οποίος ηγείται των νομικών προσπαθειών της εκστρατείας Trump για αμφισβήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, ισχυρίστηκε ότι διαθέτει τουλάχιστον δέκα μάρτυρες που είναι έτοιμοι να καταθέσουν για απάτη στο δικαστήριο, αλλά δεν μπορούν να αποκαλυφθούν δημοσίως τώρα, επειδή κάτι τέτοιο θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Ισχυρίστηκε επίσης ότι έχει τουλάχιστον 1.000 επώνυμες καταγγελίες από πολίτες που ισχυρίζονται ότι πήραν εντολή να κάνουν συγκεκριμένες παράνομες πράξεις.
Image
Τι λένε οι μαρτυρίες

Υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία.
Υπάρχουν μάρτυρες που καταγγέλλουν συντονισμένη νοθεία.
«Στις 4 Νοεμβρίου 2020 μου δόθηκε η εντολή να προωθήσω ακατάλληλα ψηφοδέλτια με ημερομηνία παραλαβής μετά την 3η Νοεμβρίου 2020», διάβασε ο Giuliani από μια ένορκη δήλωση μάρτυρα.
Υπάρχουν πάνω από 100 τέτοιες μαρτυρίες.

Οι νομικοί θα καταγγείλουν συγκεκριμένους αξιωματούχους και θα ζητήσουν ακύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων

Λίγο πριν το Associated Press ανακοίνωσε στις 19 Νοεμβρίου 2020 ότι ο Joe Biden είχε κερδίσει την πολιτεία της Τζόρτζια, αφού διατηρεί προβάδισμα όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Πολιτείας, η
 δικηγόρος του προέδρου Sidney Powell προειδοποίησε ότι «κύμα αγωγών» περιμένει τους αξιωματούχους που πιστοποιούν τα αποτελέσματα των εκλογών τα οποία οι ρεπουμπλικάνοι τα θεωρούν νοθευμένα.
Οι νομικοί του Trump ανέφεραν ότι δεν θα υποβάλλουν αγωγές κατά της εταιρίας Dominion Voting Systems και της Smartmatic αλλά οι αγωγές θα είναι εναντίον των αξιωματούχων για να ακυρώσουν τα αποτελέσματα των εκλογών
Ωστόσο τονίστηκε ότι το σύστημα Dominion και το Smartmatic είναι «ανεξήγητα αλληλένδετα».

Ο Trump κέρδισε την Πενσυλβάνια με 150.000 ψήφους

Οι νομικοί εκπρόσωποι δήλωσαν ότι μπορεί να αποδείξουν ότι ο Trump κέρδισε την Πενσυλβανία με 150.000 ψήφους και ότι οι άνθρωποι που έκαναν την νοθεία έχουν διαπράξει τα χειρότερα εγκλήματα.
Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και εκπρόσωπος του Trump ο Giuliani είπε επίσης ότι υπάρχει ένας μηχανισμός που επαναλαμβάνεται οπότε υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι υπήρχε συντονιστικό όργανο.
Οι Αμερικανοί πατριώτες δεν θα δεχθούν την διαφθορά σε τοπικό επίπεδο και αυτό να συντονίζεται από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών.
Δεν πρόκειται να μας εκφοβίσουν.
Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε.

Εθνική συνομωσία μέσω της εκλογικής διαδικασίας

Υπήρξε εθνική συνομωσία από χώρες όπως η Κούβα, η Βενεζουέλα και η «πιθανόν η Κίνα» για να ανατρέψει εκλογικό αποτέλεσμα..
Υπάρχουν αποδείξεις ότι το σύστημα Dominion το λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε σε πολλές πολιτείες είχε παραβιαστεί και νοθευτεί.
Υπάρχουν πληροφορίες από μάρτυρες ότι η Smartmatic που διαχειρίζεται το λογισμικό Dominion, ότι αυτό χρησιμοποιήθηκε από τον πρώην σοσιαλιστή δικτάτορα της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες για να εκλεγεί.
Ο πληροφοριοδότης είπε ότι «το λογισμικό και ο θεμελιώδης σχεδιασμός του ηλεκτρονικού εκλογικού συστήματος και του λογισμικού της Dominion και άλλων εταιρειών εκλογών που βασίζονται σε εκλογές βασίζεται σε λογισμικό που είναι απόγονος του Smartmatic Electoral Management System».

Ορισμένοι χρησιμοποίησαν το Smartmatic και το Dominion την Ημέρα των Εκλογών για να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν τις εκλογές...


Η Smartmatic αρνήθηκε τυχόν δεσμούς με την Dominion, ενώ η Dominion δήλωσε ότι «δεν έχει σχέσεις ιδιοκτησίας με την οικογένεια Pelosi, την οικογένεια Feinstein, την Clinton Global Initiative, τη Scytl ή οποιαδήποτε σχέση με τη Βενεζουέλα».
Η Dominion αγόρασε περιουσιακά στοιχεία από μια θυγατρική της Smartmatic τρία χρόνια μετά την πώληση.
Η Smartmatic έγραψε στον ιστότοπό της ότι «δεν έχει δεσμούς με κυβερνήσεις ή πολιτικά κόμματα σε καμία χώρα.
Ποτέ δεν ανήκε, χρηματοδοτήθηκε ή υποστηρίχθηκε από καμία κυβέρνηση»
Αυτό είναι περίεργο, αλλά τα Wikileaks είχαν αποκαλύψει εμπιστευτικά έγγραφα που αποκαλύπτουν το σκοτεινό υπόβαθρο του Smartmatic.
Η εταιρεία Smartmatic Corporation που συμμετείχαν στις εκλογές στην Βενεζουέλα είναι ένα αίνιγμα για το ποιος έχει την ιδιοκτησία ενώ είναι εντυπωσιακό ότι έχει επιβλέψει αρκετές νίκες του Προέδρου Hugo Chavez στην Βενεζουέλα.
Η Smartmatic ισχυρίστηκε ότι είναι αμερικανική, αλλά οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της - πιθανώς ελίτ της Βενεζουέλας παραμένουν κρυμμένοι πίσω από έναν ιστό εταιρειών off shore στις Κάτω Χώρες και τα Μπαρμπάντος.

Ποιος ελέγχει την Smartmatic;

Η Smartmatic ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 από τρεις πολίτες της Βενεζουέλας, τον Antonio Mugica, τον Alberto Anzola και τον Roger Pinate.
Δημιούργησαν ένα ηλεκτρονικό δίκτυο ικανό να χειριστεί χιλιάδες ταυτόχρονες εισόδους χρηστών, διαχειριζόμενο πληροφορίες.
 Είχαν δημιουργήσει το δίκτυο ATM στο Μεξικό και το 2000 κατασκεύασαν σύστημα - πλατφόρμες ηλεκτρονικών ψηφοφοριών. Η εταιρεία δημιούργησε την κοινοπραξία SBC με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών της Βενεζουέλας CANTV (που ανήκε τότε στο 28% της Verizon) και μια εταιρεία λογισμικού που ονομάζεται Bizta.
Η Smartmatic κατείχε το 51% της κοινοπραξίας, η CANTV είχε 47% και η Bizta, 2%.
Οι ίδιοι είχαν δηλώσει ότι στο μετοχικό κεφάλαιο συμμετέχει και η Δημοκρατία της Βενεζουέλας μέσω μιας εταιρίας της FONCREI.

Το αίνιγμα

Η εταιρία Smartmatic είναι ένα αίνιγμα.
Η εταιρεία ήρθε από το πουθενά για να πλειοδοτήσει σε μια σύμβαση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε μια εκλογική διαδικασία που τελικά επιβεβαίωσε την εκλογή Chaves προκαλώντας διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης στην Βενεζουέλα.
Η καλύτερη μας υπόθεση είναι ότι υπάρχουν πιθανώς αρκετοί γνωστοί επιχειρηματίες της Βενεζουέλας που υποστηρίζουν την εταιρεία που προτιμούν την ανωνυμία είτε λόγω της πολιτικής τους σχέσης είτε, ίσως, επειδή διαχειρίζονται τα συμφέροντα των ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων της Βενεζουέλας.

Rasmussen: Το 47% των αμερικανών πιστεύει ότι έγινε νοθεία στις εκλογές στις 3/11

Μόνο το 50% των αμερικανών υποστηρίζουν ότι οι εκλογές στις 3 Νοεμβρίου του 2020 ήταν δίκαιες και κέρδισαν οι δημοκρατικοί αλλά το 47% τόνισε ότι είναι πιθανό οι Δημοκρατικοί να έκλεψαν τις εκλογές.
Σε δημοσκόπηση που διεξήχθη μεταξύ 17 και 18 Νοεμβρίου 2020 της Rasmussen, το 47% των πιθανών ψηφοφόρων πιστεύουν ότι οι Δημοκρατικοί έκλεψαν τις εκλογές, είμαι βέβαιος ότι θα το περάσω.
Μάλιστα όσοι πιστεύουν στην νοθεία «οι Δημοκρατικοί έκλεψαν ψήφους ή κατέστρεψαν ψηφοδέλτια υπέρ του Trump σε πολλές πολιτείες για να διασφαλίσουν ότι θα κερδίσει ο Biden;»
Στην δημοσκόπηση το 41% ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα νοθείας.
Το 9% ανέφερε ότι δεν είναι πολύ πιθανό.
Το 11% εκτιμάει ότι είναι αρκετά πιθανό και το 36% πολύ πιθανό.
Ουσιαστικά το 41% των αμερικανών είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν έγινε νοθεία στις εκλογές.
Με βάση τον κομματικό προσανατολισμό το 75%  των ρεπουμπλικάνων αναφέρει ότι οι εκλογές ήταν αποτέλεσμα νοθείας ώστε να χάσει ο Trump.
Το 30% των δημοκρατικών πιστεύει ότι ίσως υπήρξε σχέδιο για νοθεία.
Το 69% των Δημοκρατικών υποστηρίζουν ότι δεν θεωρούν ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές.
Ωστόσο το 30% των δημοκρατικών υποστηρίζει ότι ίσως υπήρξε νοθεία ή παρατυπίες.
Όσον αφορά το κατά πόσον ο Trump πρέπει να παραχωρήσει την Προεδρία, το 61% λέει ότι πρέπει, ενώ το 33% υποστηρίζει πως όχι.
Το 84% των Δημοκρατών, το 37% των Ρεπουμπλικάνων και το 59% των μη συνδεδεμένων ψηφοφόρων λένε ότι ο Trump πρέπει να παραχωρήσει την Προεδρία. Αλλά το 57% των Ρεπουμπλικάνων διαφωνούν, πράγμα που σημαίνει ότι θέλουν να συνεχίσει τον νομικό αγώνα.
Σε ερώτηση εάν «οι φίλοι και οι γείτονές σας πιστεύουν ότι ο Trump πρέπει να παραχωρήσει την Προεδρία», μόνο το 51% λέει ναι, ενώ το 30% λένε όχι - το 18% δεν είναι σίγουροι.
Η ερώτηση «φίλοι και γείτονες» είναι σημαντική επειδή οι εταιρίες δημοσκοπήσεων πιστεύουν ότι με αυτή την ερώτηση όσοι συμμετέχουν δίνουν πιο αυθόρμητη και πιο αληθινή απάντηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης