Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

DUR Black Friday με εκπτώσεις έως -50%

tags :
DUR Black Friday με εκπτώσεις έως -50%
DUR Black Friday με εκπτώσεις έως -50%
Τον θεσμό της Black Friday, που έχει αγαπήσει το καταναλωτικό κοινό, επεκτείνει για φέτος η DUR, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις «Black Friday Weekend» έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.
Ειδικότερα, για μια εβδομάδα η DUR προσφέρει στον άνδρα φίλο του brand μοναδικές ειδικές προσφορές – τις υψηλότερες για τη σεζόν - που αγγίζουν μέχρι και το -50%.
Με μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dur.gr, το ανδρικό κοινό έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τις τάσεις της μόδας και να επιλέξει για την γκαρνταρόμπα του εκείνα τα κομμάτια που ταιριάζουν καλύτερα στο προσωπικό και δυναμικό στιλ του. Η νέα ανδρική συλλογή ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων, των λαμπερών χρωμάτων, την απαλότητα της ύφανσης και τις καινοτομίες σε επιλεγμένα νέα ενδύματα.
Παντελόνια chinos βαμβακερά, peach touch και κοτλέ, πλεκτά ζιβάγκο, πόλο πικέ από φίνο βαμβάκι αλλά και τα business πουκάμισα είναι τα κυρίαρχα ενδύματα στη συλλογή ‘AW2021 που φέρουν την υπογραφή της DUR και αποτελούν συνώνυμο της κομψότητας και της ποιότητας επισφραγίζοντας τη δυναμική εικόνα του ανδρικού κοινού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης