Τελευταία Νέα
Διεθνή

Telegraph: Με 4.000 θεατές σε κάθε αγώνα, επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα της Μεγάλης Βρετανίας

Telegraph: Με 4.000 θεατές σε κάθε αγώνα, επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα της Μεγάλης Βρετανίας
H επιστροφή των Βρετανών στους αγώνες θα ισχύσει ως μέτρο, στα παιχνίδια ποδοσφαίρου ράγκμπι, καθώς και στους ιπποδρόμους
Mετά την άρση του lockdown υπό όρους από τις αρχές Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας πήρε την απόφαση να επιτρέψει τη διεξαγωγή των αγώνων με την παρουσία θεατών την οποία αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα.
Aυτό αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα Telegraph, στο οποίο επισημαίνεται ότι η αλλαγή αυτή, όταν ανακοινωθεί, θα ισχύσει από την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή στις 3 Δεκεμβρίου σε γήπεδα που βρίσκονται σε περιοχές της χώρας που δεν έχουν μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού.
Πρόκειται για ένα μέτρο το οποίο θα ισχύσει στα παιχνίδια ποδοσφαίρου, αλλά και σε αυτά για ράγκμπι, καθώς και στους ιπποδρόμους. Για κάθε άθλημα θα πρέπει να τηρηθούν συγκεκριμένοι κανονισμοί, οι οποίοι θα διευκρινιστούν με τις ανακοινώσεις από τις Αρχές.
Ο αριθμός των 4.000 θεατών ορίζεται ως ο μέγιστος για τα ανοικτά γήπεδα, τη στιγμή που ο αντίστοιχος αριθμός για τα κλειστά γήπεδα θα ανέρχεται στους 2.000 θεατές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης