Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nagorno Karabakh: Νεκρός ένας Αζέρος αξιωματικός και πέντε τραυματίες από έκρηξη νάρκης

Nagorno Karabakh: Νεκρός ένας Αζέρος αξιωματικός και πέντε τραυματίες από έκρηξη νάρκης
H κοινή ομάδα για την ανταλλαγή των σορών των στρατιωτικών που σκοτώθηκαν, πραγματοποιούσε αναζητήσεις σορών νεκρών στρατιωτικών στην περιοχή Τερτέσκι στο Nagorno Karabakh
Ένας αξιωματικός των ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν σκοτώθηκε και ένας Ρώσος αξιωματικός της ρωσικής ειρηνευτικής δύναμης στο Nagorno Karabakh τραυματίστηκε από έκρηξη νάρκης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, τέσσερα ακόμη μέλη του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών του Nagorno Karabakh τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης αναζήτησης σορών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην πρόσφατη διένεξη μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν.
H κοινή ομάδα για την ανταλλαγή των σορών των στρατιωτικών που σκοτώθηκαν, πραγματοποιούσε αναζητήσεις σορών νεκρών στρατιωτικών στην περιοχή Τερτέσκι.
Η ομάδα αποτελούνταν από εκπροσώπους της ρωσικής ειρηνευτικής, των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν, του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών του Nagorno Karabakh και της Διεθνούς επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού.

Στο Μπακού διεκομίσθη ο Ρώσος αξιωματικός

Ο Ρώσος αξιωματικός διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν Μπακού και η ζωή του είναι εκτός κινδύνου, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας για το περιστατικό.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι δημιουργηθείσες με πρωτοβουλία της ρωσικής ειρηνευτικής δύναμης μεικτές ομάδες αναζήτησης σορών στρατιωτικών που σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια της διένεξης στο Nagorno Karabakh και παράδοσης τους, συνεργάζονται περισσότερο από μια εβδομάδα αρμονικά και αποτελεσματικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης