Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με ανοδικές διαθέσεις περιμένουν οι αναλυτές – Τα αποτελέσματα στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με ανοδικές διαθέσεις περιμένουν οι αναλυτές – Τα αποτελέσματα στο επίκεντρο
Motor Oil, Aegean Airlines και Fourlis δημοσιεύουν μετά το κλείσιμο αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο
Συνέχιση της συσσώρευσης αλλά με ανοδικές διαθέσεις περιμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές λόγω της θετικής διάθεσης που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού.
Το ΧΑ θα κινηθεί γύρω από τις 700 μονάδες με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων για το τρίτο τρίμηνο.
Η Τράπεζα Πειραιώς δημοσίευσε κέρδη 3 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο σημαντικά χαμηλότερα από τις μέσες εκτιμήσεις λόγω της υψηλότερης επίδρασης της φορολογίας.
Σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύουν αποτελέσματα οι εισηγμένες Motor Oil, Aegean Airlines και Fourlis.
Για τη Motor Oil η Eurobank Equities περιμένει προσαρμοσμένα EBITDA 95,3 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 34% στο τρίτο τρίμηνο έναντι του αντίστοιχου περσινού.
Για την Aegean περιμένει ζημιές προ φόρων στο εννεάμηνο 229 εκατ. ευρώ και για τη Fourlis περιμένει EBITDA 17,6 εκατ. ευρώ στο τρίτο τρίμηνο.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να παραμείνει σε θετικό έδαφος σήμερα καθώς οι διεθνείς αγορές διατηρούν τη διάθεση ανάκαμψης λόγω των θετικών νέων από το μέτωπο του εμβολίου και την έναρξη μίας επίσημης διαδικασίας προεδρικής μετάβασης στις ΗΠΑ.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει να συσσωρεύει γύρω από τις 700 μονάδες.
Τράπεζα Πειραιώς, Aegean και άλλα εταιρικά αποτελέσματα θα είναι στο επίκεντρο.

Beta
Περιμένουμε ήπια άνοδο στη σημερινή συνεδρίαση με τους επενδυτές να διατηρούν τη διάθεση για επιλεκτικές τοποθετήσεις λόγω των εταιρικών αποτελεσμάτων και τις εκτιμήσεις για τις προοπτικές για το σύνολο του έτους.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης