Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η STIRIXIS Group δημιουργεί το νέο retail concept για τη Λητώ Βρεφικά Πολυκαταστήματα

tags :
Η STIRIXIS Group δημιουργεί το νέο retail concept για τη Λητώ Βρεφικά Πολυκαταστήματα
Στόχος της συνεργασίας είναι ο συνολικός ανασχεδιασμός των καταστημάτω
Η STIRIXIS Group, διεθνώς βραβευμένη στην δημιουργία και ανάπτυξη επιτυχημένων εμπορικών concepts, προχώρησε σε μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία, αυτή τη φορά με την ηγέτιδα αλυσίδα βρεφικών προϊόντων και ειδών εγκυμοσύνης στην Ελλάδα, «Λητώ».
Στόχος της συνεργασίας είναι ο συνολικός ανασχεδιασμός των καταστημάτων, η εφαρμογή του νέου concept στο νέο πολυκατάστημα στην Αγία Παρασκευή και μετέπειτα η μετατροπή των υπολοίπων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.
Βασισμένο σε πρωτοποριακή λεπτομερή μελέτη ροής και εμπειρίας του πελάτη, οι κύριοι πυλώνες της στρατηγικής για το concept της επόμενης εποχής των «Λητώ» είναι η δημιουργία ενός ζεστού, φιλόξενου χώρου που αναδεικνύει τις αξίες της φροντίδας και τεχνογνωσίας της μάρκας προς τους νέους γονείς καθώς και της εύκολης πλοήγησης μέσα στον χώρο. Ταυτόχρονα, πρωτοποριακά στοιχεία τεχνολογίας, διαδραστικές οθόνες και tablets ενδυναμώνουν την εμπειρία του πελάτη, χτίζοντας την «phygital» υπόσταση του brand, ενώ έχουν στρατηγικά τοποθετηθεί pick-up points που υποστηρίζουν τις πωλήσεις από το e-shop.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου concept είναι ο εντυπωσιακός φωτισμός, τα στοιχεία βιοφιλίας, τα διαδραστικά παιχνίδια και καθιστικά για παιδιά για την απασχόληση τους κατά τη διάρκεια επίσκεψης των γονέων. Τέλος, τα ιδιαίτερα γραφιστικά που δημιούργησε η STIRIXIS Group και τα οποία δίνουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση σε όλο το χώρο καθώς είναι βασισμένα σε κλασσικά βρεφικά ελληνικά τραγούδια που εδραιώνουν το brand ως τον ηγέτη στην κατηγορία του.
Η STIRIXIS Group με τη συνεργασία αυτή, συνεχίζει να στηρίζει τα «Λητώ» σε κάθε τους νέο βήμα, για να εξελίξουν μαζί περαιτέρω το πιο πετυχημένο brand βρεφικών και παιδικών προϊόντων στην Ελλάδα.
Η Διευθύντρια Λιανικής των πολυκαταστημάτων Λητώ, Αγγελική Τσέκου, σχολίασε: “Η συνεργασία με την STIRIXIS Group είναι πάντα μία μοναδική εμπειρία. Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα, η δημιουργικότητα και η ευελιξία είναι μόλις κάποια απ' τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας. Αντιλαμβανόμενη πάντοτε τις ανάγκες και τους στρατηγικούς μας στόχους στο μέγιστο, τους μετατρέπει σε προτεραιότητα της. Ο θετικός τρόπος σκέψης της ομάδας, σε συνδυασμό με την προνοητικότητα και τον συνεχή σεβασμό που επιδεικνύει προσέδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία στη συνεργασία μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!”
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group, Αλέξανδρος Αθανασούλας, δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την αλυσίδα πολυκαταστημάτων «Λητώ» ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Το διαχρονικό όραμα τους και η υψηλές προδιαγραφές σε ό,τι κάνουν ή προσφέρουν, την καθιστούν έναν μοναδικό συνεργάτη για εμάς. Ο στρατηγικός σχεδιασμός της ομάδας μας και οι καινοτομίες που εισήγαμε στο concept χτίζουν την μοναδικότητα του brand και, παράλληλα, ενισχύουν την αίσθηση εμπιστοσύνης, ηρεμίας και διάδρασης, χτίζοντας δυνατές σχέσεις διαρκείας με τους πελάτες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Λητώ για την άρτια συνεργασία και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια σε κάθε της βήμα!”

Σχετικά με εμάς

Η STIRIXIS Group είναι βραβευμένη διεθνώς για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής και σχεδιασμού και εστιάζει στη μακροπρόθεσμη εξασφάλιση της επιτυχίας των πελατών της και στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης τους. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, μελετάμε συστημικά, βελτιστοποιούμε και υλοποιούμε επιχειρηματικές ιδέες παγκοσμίως, στους κλάδους λιανεμπορίου, εστίασης, φιλοξενίας, εργασίας και αναψυχής. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε: stirixis.com

Σχετικά με τα πολυκαταστήματα Λητώ
Η «Λητώ» ιδρύθηκε το 1981 και είναι η αλυσίδα με την πληρέστερη συλλογή βρεφικών προϊόντων, παιδικών και ειδών εγκυμοσύνης στην Ελλάδα. Η υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της όπως και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της, την έχει καταστήσει ηγέτη στον ανταγωνιστικό αυτό κλάδο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: letoshop.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης