Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η P&O Cruises ακυρώνει όλες τις κρουαζιέρες έως την άνοιξη 2021 - Κανονικά τα δρομολόγια στην Ελλάδα

tags :
Η P&O Cruises ακυρώνει όλες τις κρουαζιέρες έως την άνοιξη 2021 - Κανονικά τα δρομολόγια στην Ελλάδα
Οι κρουαζιέρες με στάση τα ελληνικά νησιά θα διεξαχθούν κανονικά στα τέλη του Απριλίου
Ακυρώνει έως και τον Απρίλιο του 2021 τις προγραμματισμένες κρουαζιέρες της, η P&O Cruises. Εξαιτίας των συνεχόμενων περιοριστικών μέτρων και της αβεβαιότητας που κυριαρχεί στα ευρωπαϊκά λιμάνια.
Παρόλα αυτά οι κρουαζιέρες με στάση τα ελληνικά νησιά θα διεξαχθούν κανονικά στα τέλη του Απριλίου. Και θα συνεχιστούν για το υπόλοιπο του καλοκαιριού μέχρι νεωτέρας.

Ελλάδα

Ειδικότερα, το κρουαζιερόπλοιο Azura έχοντας ως αφετηρία τη Βαλέτα της Μάλτας θα πλεύσει από τις 29 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου. Με ελληνικούς προορισμούς:
*    Τη Μύκονο (8 Μαΐου).
*    Τα Χανιά (9 Μαΐου).
*    Την Αθήνα (10 Μαΐου).
*    Και τη Σαντορίνη (11 Μαΐου).
Όσον αφορά το κρουαζιερόπλοιο Aurora, αυτό θα αποπλεύσει από το Σάουθαμπτον την 1η Μαΐου και θα επιστρέψει πάλι στο λιμάνι στις 20 Μαΐου. Και αποτελεί την πρώτη κρουαζιέρα που θα πραγματοποιηθεί από το βρετανικό λιμάνι για το 2021.
Οι ελληνικοί προορισμοί που συγκαταλέγονται είναι:
*    Σαντορίνη (9 Μαΐου).
*    Αθήνα (10 Μαΐου)
*    Ζάκυνθο (12 Μαΐου).
*    Κέρκυρα (13 Μαΐου).
Ενώ θα πραγματοποιήσει στάσεις σε Ισπανία, Ιταλία και Γιβραλτάρ.

Προσδοκούσε να επιστρέψει τον Μάρτιο

Η P&O Cruises προσδοκούσε να επιστρέψει στη θάλασσα τον Φεβρουάριο πραγματοποιώντας κρουαζιέρες στην Καραϊβική. Ενώ τον Μάρτιο προγραμμάτιζε να αποπλεύσει από το Σάουθαμπτον.
Όπως δήλωσε η εταιρεία οι ανακοινώσεις έγιναν αυτή τη χρονική στιγμή, διότι οι τελικές πληρωμές για τις εν λόγω κρουαζιέρες αναμένονταν να γίνουν πολύ σύντομα.
“Λυπούμαστε τόσο πολύ που απογοητεύσαμε αυτούς που επρόκειτο να ταξιδέψουν, αλλά πραγματικά ελπίζουμε ότι θα κάνουν εκ νέου κράτηση για αργότερα μέσα στο έτος ή για το νέο μας πρόγραμμα των διακοπών του 2022 που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα, με έντονη ζήτηση, δείχνοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρουαζιέρα στο μέλλον.”, ανέφερε ο πρόεδρος της P&O Cruises, Πωλ Λαντλόου.
Όλοι οι επιβάτες, η κρουαζιέρα των οποίων ακυρώθηκε, θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν αυτόματα πίστωση 125% για μελλοντικό ταξίδι ή εναλλακτικά θα τους επιστραφούν όλα τα χρήματα.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης