Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ανεύθυνος πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες – Τί απαντά η ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ανεύθυνος πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες – Τί απαντά η ΝΔ
Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ
"Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα δεν βρήκε μισή λέξη αυτοκριτικής", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, προσθέτοντας ότι "όχι μόνο για τα αδιέξοδα της πολιτικής του, αλλά και τις αθλιότητες των υπουργών του".
Η αξιωματική αντιπολίτευση επικρίνει τον πρωθυπουργό ότι "κάλυψε απόλυτα τον κ. Γεωργιάδη που συγκρίνει ανθρώπινες απώλειες και πανηγυρίζει, αλλά και τον κ. Γεραπετρίτη που κακοποίησε κάθε λογική για να κρύψει την κυβερνητική ευθύνη για τις ΜΕΘ".
"Με τις ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη να έχουν πληρότητα 99%, η κυβέρνηση αρνείται να προχωρήσει στις απαραίτητες επιτάξεις και μειώνει κατά 600 εκατ. τις δαπάνες Υγείας" συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και καταλήγει:
"Όσο και να μιλάει για ατομική ευθύνη, ο ανεύθυνος πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες".
Απαντώντας, η ΝΔ αναφέρει:
"Αν μετά την πρωτολογία και τη δευτερολογία του κ. Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ νιώθει την ανάγκη να κάνει σχόλιο για τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού, είναι προφανές ότι ήταν τόσο ανεπαρκής η εμφάνιση του αρχηγού του στην Βουλή, ώστε απογοητεύθηκαν ακόμη και οι σύντροφοί του".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης