Τελευταία Νέα
Speculator

Τι πραγματικά συμβαίνει με την εταιρία QQUANT, τι ισχύει για 9 εργαζομένους της Attica bank;

tags :
Τι πραγματικά συμβαίνει με την εταιρία QQUANT, τι ισχύει για 9 εργαζομένους της Attica bank;
Για να αποκατασταθεί η τάξη θα ήταν σκόπιμο η QQUANT να δημοσιοποιήσει τις συμβάσεις στους εργαζομένους ώστε να εκμηδενιστεί η ανασφάλεια
Λάβαμε ένα πολύ ενδιαφέρον μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εργαζόμενους της Attica bank, το δημοσιεύουμε ως έχει και επανερχόμαστε θέτοντας τα ερωτήματα στην Attica bank. 
Τι πραγματικά συμβαίνει με την εταιρία QQUANT, τι ισχύει για τους 9 εργαζομένους της Attica bank;
Για να αποκατασταθεί η τάξη θα ήταν σκόπιμο η QQUANT να δημοσιοποιήσει τις συμβάσεις στους εργαζομένους ώστε να εκμηδενιστεί η ανασφάλεια.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει υποχρέωση όχι μόνο συμβατική αλλά και ηθική προς τους εργαζομένους.

Το email ομάδας εργαζομένων της Attica bank

Αγαπητοί καλησπέρα σας.
Κατ΄αρχάς είμαι φανατική αναγνώστριά σας μαζί επίσης και πολλοί συνάδελφοί μου τόσο των άρθρων του κου Λεωτσάκου όσο και της ιστοσελίδας σας BANKINGNEWS.GR.
Επειδή πολλές φορές έχετε κάνει αναφορές σε περίεργες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στην ATTICA BANK θα ήθελα να σας κάνω γνωστή άλλη μία περίπτωση που χρήζει διερεύνησης.
Αναφέρομαι συγκεκριμένα σε μιά ¨ιδιαίτερη¨εργασιακή σχέση μεταξύ εννέα υπαλλήλων της ATTICA BANK και της εταιρίας διαχείρισης κεφαλαίων της QQUANT.
Προ εικοσαημέρου περίπου οι εννέα υπάλληλοι ηλικίας από 40 - 55 ετών και με εργασιακή εμπειρία πολλών ετών στην ΤΡΑΠΕΖΑ ¨μεταφέρθηκαν¨στην QQUANT με προφορικές εντολές και κάτω από καθεστώς απειλών.
Οι εν λόγω υπάλληλοι ανήκαν στη Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΩΝ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ μέχρι τον περασμένο Μάρτιο και μετά εντάχθηκαν στη Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.  Δύο εξ αυτών ανήκουν στο Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Οι εν λόγω υπάλληλοι έκτοτε μπήκαν σε καραντίνα - ψυγείο διεκπεραιώνοντας κυρίως εργασίες αρχειοθέτησης.
Αφού τους έγιναν στοχευμένες πιέσεις και προτάσεις είτε για εθελούσια είτε για δανειστική σύμβαση με την QQUANT τις οποίες δεν δέχτηκαν, στο τέλος τους ανακοινώθηκε ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ χωρίς κάποιο επίσημο υπηρεσιακό σημείωμα πως θα πρέπει να πάνε να δουλέψουν στην QQUANT διότι η ΤΡΑΠΕΖΑ έχει υπογράψει Σύμβαση Εργου για την διαχείριση χαρτοφυλακίου καθυστερημένων και κόκκινων δανείων.
Όσες φορές επίσης ζήτησαν να ενημερωθούν για τη Σύμβαση Έργου και τις λεπτομέρειες αυτής σχετικά με τα εργασιακά τους καθήκοντα δέχτηκαν αρνήσεις και απειλές.
Και όλα αυτά εξελίσσονται εν μέσω πανδημίας έτσι ώστε να αποφευχθούν κάθε είδους αντιρρήσεις λόγω της εργασιακής και κοινωνικής ανασφάλειας.
Κύριε Λεωτσάκο λαμβάνοντας υπ' όψην  την πολύχρονη εμπειρία σας σε τραπεζικά θέματα καθώς επίσης και την επιρροή σας, επιθυμώ και ελπίζω την ανάδειξη και κοινοποίηση του εν λόγω θέματος.

Στο email δεν υπήρξε καμία παρέμβαση και δημοσιεύεται όπως ακριβώς μας κοινοποιήθηκε

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης