Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γιάννης Ζορμπάς, δήμαρχος Αίγινας: Προωθούμε τον αγροτουρισμό

tags :
Γιάννης Ζορμπάς, δήμαρχος Αίγινας: Προωθούμε τον αγροτουρισμό
««Ο δήμος Αίγινας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους 8 νησιωτικούς δήμους του Αργοσαρωνικού έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα leader»
Στις ενέργειες που πραγματοποιεί ο δήμος Αίγινας στην κατεύθυνση στήριξης των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία και στις πολιτιστικές δράσεις που θα λάβουν μέρος στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 εστιάζει σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 ο δήμαρχος της Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς.
«Εμείς θεωρώ ότι είμαστε ένα ευνοημένο νησί και βέβαια από την εκδήλωση της πανδημίας μέχρι και το πρόσφατο lockdown είχαμε κόσμο τα Σαββατοκύριακα, το καλοκαίρι, πήγε αρκετά καλά. Λόγω της εγγύτητας και λόγω των υπηρεσιών που προσφέρει πλέον ο δήμος, πήγαμε αρκετά καλά», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζορμπάς.
«Έχουμε υιοθετήσει την πολιτική με τη μείωση των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις, έκπτωση στους κοινόχρηστους χώρους που είναι για τα καταστήματα, τα δημοτικά τέλη κι αυτά με έκπτωση, όπως και στα ξενοδοχεία», συμπληρώνει ο δήμαρχος Αίγινας, επισημαίνοντας ότι ο δήμος αναμένεται να καταθέσει και κάποιες προτάσεις για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνη Τρίτση».
«Ο δήμος Αίγινας σε συνεργασία με τους υπόλοιπους 8 νησιωτικούς δήμους του Αργοσαρωνικού έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα leader. Συμμετέχουμε σε ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της περιφέρειας. Προωθούμε τον αγροτουρισμό, την αλιεία και γενικότερα υπάρχουν και άλλες δράσεις», καταλήγει ο Γ. Ζορμπάς.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88246

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης