Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Η ανθρωπότητα πρέπει να καταπολεμήσει τον «ψηφιακό φασισμό»

Erdogan: Η ανθρωπότητα πρέπει να καταπολεμήσει τον «ψηφιακό φασισμό»
Ο Τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε για τις συνέπειες της υπερβολικής ψηφιοποίησης
Η ανθρωπότητα πρέπει να πολεμήσει μαζί ενάντια στον «ψηφιακό φασισμό», δήλωσε ο Πρόεδρος Erdogan.
Απευθυνόμενος στην εικονική συνάντηση με θέμα «Παραμονή Ανθρώπων στην Ψηφιακή Εποχή» της 4ης Διάσκεψης Κορυφής Γυναικών και Δικαιοσύνης που διοργανώθηκε από την Ένωση Γυναικών και Δημοκρατίας (KADEM), ο Τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε για τις συνέπειες της υπερβολικής ψηφιοποίησης.
Είπε ότι η ψηφιοποίηση «βλέπει» τα άτομα ως μόνο ονόματα και αριθμούς θα οδηγήσει σε φασισμό, και κάλεσε όλους να τον καταπολεμήσουν.

Κατά της ψηφιοποίησης ο Erdogan

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο Erdogan ανέφερε ακόμη, ότι δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί η ψηφιοποίηση, καθώς είναι ένα φαινόμενο που αγγίζει όλο και περισσότερο τη ζωή όλων.
Η 4η Σύνοδος Κορυφής Γυναικών και Δικαιοσύνης που διοργανώθηκε από το KADEM συγκεντρώνει ακαδημαϊκούς, συγγραφείς, ερευνητές, ακτιβιστές και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.
Η διετής διάσκεψη κορυφής μεταφέρθηκε σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα φέτος (2020) λόγω της πανδημίας COVID-19.
Το φετινό θέμα είναι «Μείνετε άνθρωποι στην ψηφιακή εποχή».
Στην τριήμερη σύνοδο κορυφής, οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν τον αντίκτυπο των ψηφιακών καινοτομιών στη ζωή των ανθρώπων, από τον αντίκτυπο της τεχνολογίας στην ψυχική υγεία και την αλλαγή συμπεριφορών και τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακή εποχή επηρεάζει τις σχέσεις με την κοινότητα και την οικογενειακή δομή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης