Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 17/12 η Γενική Συνέλευση της MLS για εκλογή νέων μελών στο ΔΣ και Επιτροπής Ελέγχου

tags :
Στις 17/12 η Γενική Συνέλευση της MLS για εκλογή νέων μελών στο ΔΣ και Επιτροπής Ελέγχου
Στις 17 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση της MLS
Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τους μετόχους της MLS στις 17 Δεκεμβρίου το δ.σ. της εταιρείας,  με θέμα την εκλογή μελών στο Δ.Σ. στη θέση παραιτηθέντων, καθώς και για την εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου.
Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID‐19,για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Ορκωτών Ελεγκτών για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 1.01.2020 - 31.12.2020 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
2.Ανακοίνωση εκλογής μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και επικύρωση από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων των εκλεγέντων προσώπων – Ορισμός ανεξάρτητων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
3.Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν 4449/2017.
4.Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις και αποφάσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου (Επαναληπτική Γενική Συνέλευση) την 23-12-2020 και ώρα 15.00 με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης