Τελευταία Νέα
Διεθνή

Amazon: Εφάπαξ bonus 500 εκατ. δολ. στους υπαλλήλους της που εργάζονται την εορταστική περίοδο

Amazon: Εφάπαξ bonus 500 εκατ. δολ. στους υπαλλήλους της που εργάζονται την εορταστική περίοδο
Οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης θα λάβουν 300 δολ ενώ όσοι εργάζονται part-time θα λάβουν 150 δολάρια

Περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια θα δώσει η Amazon για εφάπαξ bonus στους υπαλλήλους στις Ηνωμένες Πολιτείες οι οποίοι εργάζονται κατά την περίοδο των διακοπών στην πρώτη γραμμή των λιανικών πωλήσεων εν μέσω της πανδημίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.
Το μόνιμο στις ΗΠΑ που απασχολείται από την Amazon από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου, θα λάβει bonus 300 δολ., ενώ όσοι εργάζονται με μερική απασχόληση θα λάβουν 150 δολάρια ανακοίνωσε ο «γίγαντας» των ψηφιακών πωλήσεων.
Αρκετοί έμποροι λιανικής, όπως η Walmart Inc και η Home Depot Inc, έχουν καταβάλει εκατομμύρια δολάρια σε bonus προκειμένου να αποζημιώσουν το προσωπικό τους εν όψει της αύξησης των διαδικτυακών αγορών κατά τη διάρκεια των lockdowns.
Tον Ιούνιο, η Amazon δαπάνησε 500 εκατομμύρια δολάρια σε εφάπαξ bonus σε υπαλλήλους και συνεργάτες που είναι στην πρώτη γραμμή της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Την ίδια ώρα η Amazon αντιμετωπίζει επικρίσεις από πολιτικούς και συνδικάτα στις ΗΠΑ σχετικά με το εάν προστατεύσει αποτελεσματικά το προσωπικό της από τον κορωνοϊό.

www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης