Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μακρόπουλος (αντιδήμαρχος): Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden και την Aston Martin

Μακρόπουλος (αντιδήμαρχος): Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden και την Aston Martin
Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη του κορωνοϊού ο Νικόλαος Μακρόπουλος νοσταλγεί την πολυτελή ζωή που έχει στερηθεί
Έντονες αντιδράσεις και αγανάκτηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αντιδημάρχου Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων  Νικόλαου Μακρόπουλου ο οποίος δήλωσε πόσο νοσταλγεί το σπίτι του στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας και την αγαπημένη του Aston Martin.
Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη του κορωνοϊού, με τις μονάδες εντατικής θεραπείας να γεμίζουν και τον αριθμό των θανάτων να καταρρίπτει καθημερινά μακάβρια ρεκόρ ο Νικόλαος Μακρόπουλος νοσταλγεί τις ημέρες ξεγνοιασιάς που βίωνε την προ κορωνοϊού εποχή και πλέον το lockdown του έχει στερήσει.
«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!».
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος της Αθήνας βρίσκεται αντιμέτωπος με δηλώσεις ανθρώπων του στο Δήμο που τον εκθέτουν.
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης