Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (ΗΠΑ): Επέλεξε μόνο γυναίκες για το επικοινωνιακό επιτελείο του

tags :
Biden (ΗΠΑ): Επέλεξε μόνο γυναίκες για το επικοινωνιακό επιτελείο του
Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν τα κατάλληλα προσόντα και την εμπειρία σε ζητήματα επικοινωνίας, φέρνοντας διαφορετικές αντιλήψεις στη δουλειά τους, αλλά και μία κοινή δέσμευση για την καλύτερη ανοικοδόμηση της χώρας, δήλωσε ο Biden
Ο εκλεγμένος πρόεδρος Joe Biden επέλεξε γυναίκες που διετέλεσαν υψηλόβαθμα στελέχη της προεκλογικής του εκστρατείας και συμβούλοι για να ηγηθούν του επικοινωνιακού επιτελείου του Λευκού Οίκου
Έτσι θα αποτελείται μόνον από γυναίκες.

Η πρώην διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών επί προεδρίας του Barack Obama, Jen Psaki, θα είναι η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, ενώ η εκπρόσωπος της προεκλογικής του εκστρατείας Kate Bedingfield θα είναι η διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.
Η υψηλόβαθμη σύμβουλος στην προεκλογική εκστρατεία Biden-Harris Simone Sanders θα είναι η εκπρόσωπος Τύπου της εκλεγμένης αντιπροέδρου των ΗΠΑ Kamala Harris.
Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Biden όταν ήταν αντιπρόεδρος Elizabeth Alexander θα είναι η διευθύντρια επικοινωνίας της επόμενης πρώτης κυρίας των ΗΠΑ Jill Biden, σύμφωνα με το POLITICO.
"Είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω σήμερα (29/11/2020) την πρώτη υψηλόβαθμη ομάδα επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, η οποία αποτελείται εξ ολοκλήρου από γυναίκες.
Πρόκειται για πρόσωπα που έχουν τα κατάλληλα προσόντα και την εμπειρία σε ζητήματα επικοινωνίας, φέρνοντας διαφορετικές αντιλήψεις στη δουλειά τους, αλλά και μία κοινή δέσμευση για την καλύτερη ανοικοδόμηση της χώρας", δήλωσε ο Biden.
Οι Karine Jean Pierre και Ashley Etienne, οι οποίες είχαν θέσεις υψηλόβαθμων συμβούλων στην προεκλογική εκστρατεία του Biden θα αναλάβουν αντίστοιχα τις θέσεις της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου και της διευθύντριας επικοινωνίας για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ η Pili Tobar, η πρώην διευθύντρια για τα ισπανόφωνα ΜΜΕ του ηγέτη της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Γερουσία Chuck Schumer, θα αναλάβει τη θέση της αναπληρώτριας διευθύντριας επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.
Η Psaki ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter ότι αυτή η επικοινωνιακή ομάδα είναι "η πιο διαφορετική ομάδα στην ιστορία και αποτελείται επίσης από έξι μητέρες μικρών παιδιών".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης