Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γεώργιος Σουκουβέλος, δήμαρχος Ζαγορίου: Ο αριθμός των Ισραηλινών τουριστών έχει ανέβει πάρα πολύ τελευταία

tags :
Γεώργιος Σουκουβέλος, δήμαρχος Ζαγορίου: Ο αριθμός των Ισραηλινών τουριστών έχει ανέβει πάρα πολύ τελευταία
Ο τουρισμός από το Ισραήλ έχει ανέβει πάρα πολύ στο Ζαγόρι τα τελευταία χρόνια
Για το Ζαγόρι, έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς και για το γεωπάρκο Βίκου-Αώου μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Γεώργιος Σουκουβέλος, δήμαρχος Ζαγορίου.
«Η πανδημία δεν χτύπησε μόνο το Ζαγόρι, αλλά όλη την Ελλάδα. Σε κάθε τουριστικό προορισμό έχουμε τα ίδια προβλήματα. Σ’ εμάς εδώ τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, σ’ ένα δήμο απομονωμένο με 46 χωριά, οι κάτοικοι ασχολούνται με τον τουρισμό οι περισσότεροι και κάποιοι ασχολούνται με την κτηνοτροφία. Ο χειμώνας είναι δύσκολος για εμάς», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Γεώργιος Σουκουβέλος.
«Ο τουρισμός (σ.σ.: από το Ισραήλ) έχει ανέβει πάρα πολύ στο Ζαγόρι τα τελευταία χρόνια. Ο δήμος έχει αναθέσει σε μια εταιρεία να κάνει ένα διαφημιστικό σποτ, το οποίο θα είναι σε 4 γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και ισραηλίτικα. Έχουμε καλό κομμάτι εμείς από εκεί (σ.σ.: Ισραήλ) και είναι και καλοί πελάτες οι Ισραηλινοί», προσθέτει ο δήμαρχος Ζαγορίου.
«Το γεωπάρκο Βίκου-Αώου τώρα είναι στα σπάργανά του. Τώρα αρχίζουμε σιγά-σιγά και το δουλεύουμε», καταλήγει ο Γεώργιος Σουκουβέλος.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88332

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης