Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το μήνυμα που ηχογράφησε ο Diego Maradona λίγες ώρες πριν πεθάνει

Το μήνυμα που ηχογράφησε ο Diego Maradona λίγες ώρες πριν πεθάνει
Το συγκινητικό μήνυμα του θρύλου του ποδοσφαίρου για τον 7χρονο γιο του, λίγο πριν φύγει από τη ζωή
Λίγες ώρες φύγει από την ζωή, ο θρύλος του ποδοσφαίρου Diego Maradona, έχοντας προαίσθημα, ηχογράφησε ένα μήνυμα με αποδέκτη τον πατριό του 7χρονου γιου του, λέγοντάς του να «προσέχει τον άγγελό του».
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, απέκτησε το 2013 τον 7χρονο πλέον, Diegito με την πρώην σύντροφό του, Veronica και μπορεί το ζευγάρι να χώρισε, όμως, ο Diego είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο του.
Τις τελευταίες του ώρες, λοιπόν, ηχογράφησε ένα μήνυμα με αποδέκτη τον νέο σύντροφο της Veronica και του είπε: «Πρόσεχέ την και πρόσεχε τον άγγελό μου, που είναι ασύγκριτος».

Οι τελευταίες του στιγμές

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Clarin, που μετέδωσε πρώτη το νέο του θανάτου του σε δημοσίευμα αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του μύθου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Όπως αναφέρει, ο Maradona ήταν μόνος και δεν είχε μπορέσει να δει τα παιδιά του ούτε στα γενέθλιά του στο τέλος του Οκτωβρίου, ενώ του έλειπε πολύ η μητέρα του κι αυτό τον είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μαραντόνα ξύπνησε στις 10:00 (ώρα Αργεντινής) και δεν αισθανόταν καλά.
Οι άνθρωποι που είχαν επιφορτιστεί με το να τον προσέχουν στη διάρκεια της αποθεραπείας του από την επέμβαση στο κεφάλι ήταν ανήσυχοι.
Αμέσως επικοινώνησαν με τον γιατρό Luque και τον δικηγόρο και φίλο του Maradona όπως επίσης και με τις κόρες του που ζουν στην Αργεντινή.
Προς το μεσημέρι στη γειτονιά Σαν Αντρές εμφανίστηκαν περίπου έξι ασθενοφόρα, με τους διασώστες να προσπαθούν για το... θαύμα.
Δεν μπόρεσαν, όμως, να κάνουν τίποτα και ο 60χρονος μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης