Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soylu (ΥΠΕΣ Τουρκίας): Δεν υπάρχει ζήτημα δολοφονίας Imamoglu

tags :
Soylu (ΥΠΕΣ Τουρκίας): Δεν υπάρχει ζήτημα δολοφονίας Imamoglu
Σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκικής εφημερίδας Sozcu, υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Imamoglu από το ISIS, το οποίο τελικά απετράπη
«Δεν υπάρχει ζήτημα απόπειρας δολοφονίας.
Δεν υπάρχει θέμα για τον οποιονδήποτε.
Απειλές υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα.
Θα προτιμούσαμε να μην τις κοινοποιούμε στο κοινό και στα μέσα ενημέρωσης.
Διότι αυτό θέλουν και επιθυμούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις».
Τάδε έφη ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Suleyman Soylu αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης και κύριο αντίπαλο του Recep Tayyip Erdogan στη γείτονα, Ekrem Imamoglu. 
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκικής εφημερίδας Sozcu, υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Imamoglu από το ISIS, το οποίο τελικά απετράπη.

Στο στόχαστρο του ISIS ο Imamoglu

Ειδικότερα, σε κίνδυνο φαίνεται πως βρίσκεται η ζωή του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Ekrem Imamoglu.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκικής εφημερίδας Sozcu, υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Imamoglu από το ISIS, το οποίο τελικά απετράπη.
Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, οι σωματοφύλακες του δημάρχου έλαβαν προειδοποίηση για επικείμενη απόπειρα δολοφονίας του και σε συντονισμό με το υπουργείο Εσωτερικών και τη νομαρχία, αυξήθηκαν άμεσα οι άνδρες της ασφάλειάς του.
Πάντως, η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης διαψεύδει την πληροφορία, λέγοντας πως δεν υπήρξε τέτοιο μήνυμα από την πλευρά τους προς τους σωματοφύλακες.
 Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης