Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός: Ο Johnson (Βρετανία) σκέφτεται να εμβολιαστεί live στην τηλεόραση για να πείσει τους αρνητές

Κορωνοϊός: Ο Johnson (Βρετανία) σκέφτεται να εμβολιαστεί live στην τηλεόραση για να πείσει τους αρνητές
Όπως και άλλοι ηγέτες, ο βρετανός πρωθυπουργός δεν μπορεί να εμβολιαστεί νωρίτερα από πιο ευάλωτα άτομα, αλλά θέλει να δείξει την ασφάλειά των εμβολίων
Στην προσπάθεια του να πείσει για την ασφάλεια του εμβολίου κατά του κορωνοϊού ο βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson ενδέχεται να κάνει live στην τηλεόραση τον εμβολιασμό του, σύμφωνα με τη γραμματέα Τύπου της κυβέρνησης, γράφει ο Guardian.
Ο Johnson, 56 ετών, ο οποίος έζησε πρόσφατα το βίωμα της εντατικής θεραπείας όταν νόσησε από τον Covid-19, χαιρέτισε την έγκριση του εμβολίου της Pfizer από το Ηνωμένο Βασίλειο κάνοντας λόγο για παγκόσμια νίκη και ακτίνα ελπίδας.
Όπως και άλλοι ηγέτες, ο βρετανός πρωθυπουργός δεν μπορεί να εμβολιαστεί νωρίτερα από πιο ευάλωτα άτομα, αλλά θέλει να δείξει την ασφάλειά των εμβολίων.
Έτσι σκέφεται να προσπαθήσει να πείσει τους αρνητές όταν το εμβόλιο θα είναι ευρύτερα διαθέσιμο.
Ερωτηθείσα εάν ο πρωθυπουργός θα εμβολιαστεί ζωντανά στην τηλεόραση, η γραμματέας του στην Downing Street, Allegra Stratton, είπε:
«Δεν νομίζω ότι θα ήταν κάτι που θα αποκλείσει.
Αλλά ξέρουμε επίσης ότι δεν θα ήθελε να κάνει ένα εμβόλιο πριν από κάποιον που είναι εξαιρετικά ευάλωτος», ανέφερε η ίδια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης