Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκαριστική εικόνα: Δεκάδες τάμπλετ έξω από ΜΕΘ για το τελευταίο αντίο ασθενών με κορωνοϊό

Σοκαριστική εικόνα: Δεκάδες τάμπλετ έξω από ΜΕΘ για το τελευταίο αντίο ασθενών με κορωνοϊό
Τα τάμπλετ προορίζονται για ανθρώπους που βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, προκειμένου να μπορέσουν να δουν και να μιλήσουν με τους συγγενείς τους, για τελευταία φορά - Η φωτογραφία φέρεται να προέρχεται από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης
Μια φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου, αναδεικνύοντας με δραματικό τρόπο μία άλλη πτυχή της πανδημίας του κορvνοϊού που σκορπά τον θάνατο σε ανθρώπους παγκοσμίως.
Αυτή του «αποχαιρετισμού» όσων βρίσκονται μια ανάσα από τον θάνατο
Οι ασθενείς με COVID-19, λόγω της φύσης του ιού, είναι καταδικασμένοι να περνούν τον Γολγοθά της νοσηλείας τους μόνοι.
Τα τάμπλετ προορίζονται για ανθρώπους που βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, προκειμένου να μπορέσουν να δουν και να μιλήσουν με τους συγγενείς τους, για τελευταία φορά...
Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Τwitter, φέρεται να προέρχεται από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, ένα πρωτοποριακό νοσοκομείο, το οποίο εδώ και τρία χρόνια κάνει εκτεταμένη χρήση των τάμπλετ, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος.
Αρχικά, γιατροί και νοσοκόμες τα χρησιμοποιούσαν επί καθημερινής βάσεως προκειμένου να ενημερώνονται για το ιστορικό των ασθενών, τα φάρμακα, τα αποτελέσματα εξετάσεων και την αγωγή που λαμβάνουν.
Στη συνέχεια, με το ξέσπασμα της πανδημίας βοήθησαν τους γιατρούς να παρακολουθούν από μακριά τους ασθενείς μέσω κάμερας, μειώνοντας στο ελάχιστο τις επαφές με αυτούς.
Τελικά ο κορωνοϊός επέβαλε την τραγικότερη, ίσως όλων, χρήση τους.
Την τελευταία επικοινωνία των ετοιμοθάνατων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης