Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fauci (ΗΠΑ): Αποδέχτηκα την πρόταση του Joe Biden να παραμείνω στη θέση του επικεφαλής ιατρικού συμβούλου

Fauci (ΗΠΑ): Αποδέχτηκα την πρόταση του Joe Biden να παραμείνω στη θέση του επικεφαλής ιατρικού συμβούλου
Αναδίπλωση του επικεφαλής ιατρικού συμβούλου του Λευκού Οίκου Antony Fauci σχετικά με την έγκριση του εμβολίου από τη Βρετανία
Την αποδοχή του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden για τη θέση του επικεφαλής ιατρικού συμβούλου του Λευκού Οίκου, ανακοίνωσε o Antony Fauci δήλωσε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο NBC την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.
Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του σχετικά με την έγκριση του εμβολίου στη Βρετανία, ο ανέφερε ο Fauci ότι δεν τη θεωρεί βιαστική απόφαση και ότι τα σχόλιά του παρερμηνεύθηκαν.
«Ήταν απλώς μια απο εκείνες τις περιπτώσεις που βρέθηκα σε έναν βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό και το πρώτο πράγμα που είπανε ήταν “Σας νικήσαμε παιδιά. Νικήσαμε τους Αμερικανούς”. Και κατά κάποιον τρόπο αντέδρασα με τρόπο που ίσως δεν έπρεπε, όπως το βλέπω τώρα», δήλωσε ο Φάουτσι.
Ο Fauci είχε δηλώσει ότι η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και τα προϊόντα υγείας της Βρετανίας «έκοψε δρόμο στον μαραθώνιο για τα εμβόλια και ξαναμπήκε στον αγώνα όταν αυτός πλέον βρισκόταν στην τελική ευθεία».

Δημοσίως θα εμβολιαστεί και ο Biden

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden δήλωσε χθες ότι θα εμβολιαστεί δημοσίως κατά του κορωνοϊού προκειμένου να αποδείξει την ασφάλεια του εμβολίου στους πολίτες.
«Οι άνθρωποι έχουν χάσει την πίστη τους στην ικανότητα του εμβολίου να έχει αποτέλεσμα», δήλωσε ο Μπάιντεν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης