Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σημάδια κοινωνικής ρήξης το χάος στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ - Facebook και Twitter μπλόκαραν τους λογαριασμούς του λαοφιλούς Trump

Σημάδια κοινωνικής ρήξης το χάος στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ - Facebook και Twitter μπλόκαραν τους λογαριασμούς του λαοφιλούς Trump
Το κυριότερο όλων δεν ήταν μόνο οι σκηνές χάους και ο θάνατος μιας γυναίκας αλλά το γεγονός ότι η αμερικανική κοινωνία είναι διαιρεμένη, επικίνδυνα διαιρεμένη
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα γεγονότα στις 6 και 7 Ιανουαρίου 2021 όπου διαδηλωτές εισέβαλλαν στο Καπιτώλιο στις ΗΠΑ ήταν συγκλονιστικά.
Το κυριότερο όλων δεν ήταν μόνο οι σκηνές χάους και ο θάνατος μιας γυναίκας αλλά το γεγονός ότι η αμερικανική κοινωνία είναι διαιρεμένη, επικίνδυνα διαιρεμένη.  
Οι ρεπουμπλικάνοι και υποστηρικτές του Trump πιστεύουν σε ποσοστό 75% ότι υπήρξε νοθεία στις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020.
Είναι εντυπωσιακό αλλά ο Trump, μπορεί να μην έχει ακόμη καταφέρει να αποδείξει την νοθεία – αν και οι ενδείξεις για νοθεία είναι υπαρκτές – ωστόσο έχει καταφέρει να πείσει ένα μεγάλο μέρος της αμερικανικής κοινωνίας ότι υπήρξε απάτη στις αμερικανικές εκλογές.
Ο Trump με 88,7 εκατ ακολούθους στο Twitter τεράστια παρέμβαση και αναγνωρισιμότητα αποτέλεσε ίσως τον πιο σπουδαίο αμερικανό Πρόεδρο γιατί κατάφερε να κερδίσει τον μέσο αμερικανό πολίτη.
Μπορεί να έχασε τις εκλογές αλλά στην πράξη, ο Biden ο νικητής των προεδρικών εκλογών προερχόμενος από τους δημοκρατικούς είναι σκιά του Trump.
Υπερήλικας με οικογενειακό παρελθόν διαφθοράς και πολλά άλλα, κέρδισε μεν αλλά δεν έπεισε τους Ρεπουμπλικάνους.

Μπλόκο από Facebook και Twitter
 
Μετά το Twitter, και το Facebook ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά τον λογαριασμό του Trump, έπειτα από τη βίαιη εισβολή οπαδών του μεγιστάνα στο Καπιτώλιο προκειμένου να εμποδιστεί η κύρωση από το Κογκρέσο της νίκης του Δημοκρατικού Joe Biden στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
«Καταγράψαμε στη σελίδα του προέδρου Trump  δύο παραβιάσεις των όρων χρήσης οι οποίες οδήγησαν στην αναστολή της λειτουργίας του λογαριασμού του για 24 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει αναρτήσεις στην πλατφόρμα την περίοδο αυτή», διευκρίνισε η διαχείριση του Facebook σε ανακοίνωσή της.
Νωρίτερα διαχειριστές αφαίρεσαν από τον ιστότοπο βίντεο στο οποίο ο Trump καλούσε τους οπαδούς του να «γυρίσουν στα σπίτια τους» αλλά επαναλάμβανε τον αναπόδεικτο ισχυρισμό του ότι του «έκλεψαν» την εκλογική νίκη.
Ο ιστότοπος Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του Τραμπ για 12 ώρες, προειδοποιώντας οτι εάν υπάρξουν νέες παραβιάσεις των όρων χρήσης του, θα τον αναστείλει μόνιμα.
«Ως αποτέλεσμα της πρωτοφανούς και εν εξελίξει βίαιης κατάστασης στην Ουάσιγκτον, ζητήσαμε την απομάκρυνση τριών tweets του @realDonaldTrump που αναρτήθηκαν νωρίτερα σήμερα λόγω σοβαρών και κατ’ εξακολούθηση παραβιάσεων των κανονισμών μας», σημείωσε η δημοφιλής κοινωνική πλατφόρμα. Τα tweets εν τέλει απομακρύνθηκαν. 
Το Twitter προειδοποίησε ότι εάν επαναληφθούν αυτές οι παραβιάσεις «θα οδηγήσουν στη μόνιμη απομάκρυνση του λογαριασμού @realDonaldTrump».
Οι μελλοντικές παραβιάσεις των κανόνων του Twitter, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής ακεραιότητας των πολιτών ή των βίαιων απειλών, θα οδηγήσουν σε μόνιμη αναστολή του λογαριασμού @realDonaldTrump.
 "Το Twitter έχει κλειδώσει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών από τον λογαριασμό του και απείλησε να καταργήσει τον λογαριασμό του επειδή ζητάει ειρήνη και προέτρεψε στους διαδηλωτές να επιστρέψουν στα σπίτια τους ειρηνικά.
Για πρώτη φορά, το Twitter - το οποίο μέχρι τώρα απλώς "μετριάστηκε" τα tweets του Trump - έκανε το πρωτοφανές βήμα της πραγματικής διαγραφής των tweets του προέδρου, αφαιρώντας τρεις από αυτές τις τελευταίες δημοσιεύσεις.
Μέχρι στιγμής, το Twitter έχει διαγράψει τουλάχιστον τρία tweet του Trump.
Φυσικά, οι αριστεροί γιόρτασαν την απόφαση του Jack Dorsey & Co.

Ίδια στρατηγική και από το Facebook
 
Ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας σχεδόν την ίδια ακριβώς γλώσσα, το Facebook αποφάσισε τον περιορισμό βίντεο, φωτογραφιών και άλλων περιεχομένων που σχετίζεται με τις πρόσφατες εξελίξεις στο Καπιτώλιο (παρά το γεγονός ότι το Facebook δεν είχε κανένα πρόβλημα να μοιραστεί τέτοιο περιεχόμενο κατά τη διάρκεια των "ειρηνικών διαδηλώσεων") «που συγκλόνισε τη χώρα μετά την δολοφονία τουΤζορτζ Φλόιντ».
Το Facebook ακολούθησε στη συνέχεια το Twitter και προειδοποίησε ότι θα καταργήσει τη σελίδα του προέδρου, αποφασίζοντας να καταργήσει το βίντεο όπου ο Πρόεδρος Trump  ζητά από τους διαδηλωτές να παραμείνουν ειρηνικοί, μαζί με άλλες δημοσιεύσεις για "υποκίνηση βίας" - παρόλο που κανένα μήνυμα δεν εμπεριείχε υποκίνηση βίας.

Το μήνυμα Trump «Θα κάνουμε την Αμερική Μεγάλη και Πάλι» είχε βάση

Ο Trump προκάλεσε συστημικό σοκ στο πολιτικό σύστημα, στο διεθνές σύστημα με τους δασμούς στην Κίνα και σε άλλες χώρες ήθελε να αναδείξει τον ρόλο της αμερικανικής οικονομίας.
Μπορεί οι άλλοι να τον επικρίνουν αλλά αποδείχθηκε μεγάλος ηγέτης στην διαχείριση της οικονομικής πορείας των ΗΠΑ, που ωστόσο λόγω κορωνοιού δέχθηκε πλήγμα.

Τα επεισόδια στο Καπιτώλιο  

Ο Trump δεν είναι ένας αφελής πολιτικός που δεν έχει σχέδιο και στρατηγική.
Κατάφερε όλο αυτό το διάστημα με την εμμονή περί νοθείας να πείσει μεγάλο μέρος της κοινωνίας, είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα περνάει το μήνυμα του στην αμερικανική κοινωνία που εμφορείται από πατριωτικά ιδεώδη.
Ο Trump απέδειξε ότι έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό κοινό, που τον παρακολουθεί και τον υποστηρίζει.
Το όπλο αυτό θα το αξιοποιήσει ο Trump ο οποίος ξεκάθαρα έχει επικοινωνιακό χάρισμα.
Δεν είναι σαφές πόσο ακόμη θα επιμείνει περί νοθείας.
Δεν είναι σαφές εάν θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρεία των ΗΠΑ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν ο πρώτος που τα έβαλε με όλους ανακατεύοντας πλήρως και ριζικά την πολιτική τράπουλα στις ΗΠΑ.

Το μήνυμα για εκτόνωση στο Καπιτώλιο

«Ξέρω τον πόνο σου, ξέρω τον πόνο σου.
Μας έκλεψαν τις εκλογές αλλά πρέπει να γυρίσετε σπίτι τώρα. Πρέπει να έχουμε ειρήνη , πρέπει να έχουμε νόμο και τάξη.
Ήταν μια δόλια εκλογή, αλλά πρέπει να έχουμε ειρήνη.
Ξέρω πώς αισθάνεστε, αλλά πηγαίνετε σπίτι και πηγαίνετε σπίτι ειρηνικά.
Το Twitter μπλόκαρε γρήγορα το tweet, καθιστώντας αδύνατο το retweweet λόγω κινδύνου βίας ωστόσο ο Trump δεν προέτρεψε σε βία.

Υπήρξε νοθεία;

Τελικά φαίνεται ότι όντως υπήρξε νοθεία ή τουλάχιστον σοβαρότατες παρατυπίες στις αμερικανικές εκλογές και ορθώς ο Donald Trump διαμαρτύρεται κόντρα σε όλους.
Με βάση εκτιμήσεις φαίνεται ότι το πραγματικό μέγεθος των παρατυπιών μπορεί να προσεγγίσει και τις 280 χιλιάδες αν και η εκτίμηση αυτή προέρχεται από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, ενώ αναφέρουν ότι ψήφισαν 20.000 νεκροί.
Τ
ο ερώτημα είναι ότι ενώ αποδεικνύονται σοβαρές παρατυπίες είναι αυτές ικανές να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα;

Συνωμοσία: Cavez, Maduro, Soros και ίδρυμα Clinton

H δεύτερη τη τάξη στην νομική ομάδα του Trump, Jenna Ellis, συνδύασε το θέμα της νοθείας με μια ευρύτερη κομμουνιστική συνωμοσίας μεταξύ των διακηρυγμένων εχθρών των ΗΠΑ: της Κίνας, του Maduro, του Chaves, του Soros και του Ιδρύματος Clinton.
Μέσα από αυτή την σύμπραξη προέκυψε μια εταιρεία με προέλευση από τη Βενεζουέλα η οποία με ειδικές τεχνικές hacking ενσωμάτωσε στις μηχανές καταμέτρησης των ψήφων ειδικό αλγόριθμο ο οποίος ειδικά στις πολιτείες όπου το αποτέλεσμα ήταν επίδικο χειραγωγούσε τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων αλλάζοντας το τελικό αποτέλεσμα όχι βεβαία με κραυγαλέο τρόπο.
Αλλά με τέτοιον τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό υπέρ του Biden.
Η εταιρεία αυτή έλαβε χρηματοδότηση και από τον Soros αλλά και από το ίδρυμα Clinton
Η νομική ομάδα του Trumρ δεσμεύθηκε να μην αφήσει καμιά νομική ευκαιρία να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Επίσης περίεργα πράγματα έχουν συμβεί και στην περίπτωση του Ουισκόνσιν
Image
Η διεφθαρμένη οικογένεια Biden

Οι διεφθαρμένες οικονομικά οικογένειες Biden και Clinton οι οποίες από τις θέσεις του Αντιπροέδρου ο Joe Biden, του Προέδρου o Bill Clinton και υπουργού Εξωτερικών η Hillary Clinton, το αλήστου μνήμης Clinton foundation θα κυβερνήσουν ξανά τις ΗΠΑ προτάσσοντας το ιδιοτελές συμφέρον.
Να θυμίσουμε ότι ο Biden και κυρίως η Clinton ήταν αυτοί… που προώθησαν πολλαπλάσια του Bush, την επαίσχυντη, αιματοβαμμένη Αραβική Άνοιξη η οποία μόνο καταστροφές έφερε στον Αραβικό κόσμο.
Ποιον ψήφισαν οι αμερικανοί;
Τον Joe Biden ο οποίος σε δύο χρόνια θα είναι 80 ετών θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ θα είναι ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και θα αναλάβει τα καθήκοντα του στις 20 Ιανουαρίου 2021.
Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος κινήματα αριστεριστών όπως η Antifa και άλλοι να διεισδύσουν στην διακυβέρνηση των ΗΠΑ και η πορεία της Αμερικής να εκτραπεί.
Βέβαια στις ΗΠΑ πάντα ενεργοποιούνται οι δυνάμεις αυτοσυντήρησης και δεν θα επιτρέψουν να αμφισβητηθεί το αμερικανικό δόγμα.
Ο Soros ήταν ένας από τους βασικούς υποκινητές των διαδηλώσεων στις ΗΠΑ εις βάρος του Donald Trump με τις διάφορες Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις που χρηματοδοτεί και πλέον ένας συμφερτός από Biden, οικογένεια Clinton και Soros θα ασκούν εξουσία στις ΗΠΑ.

Ας δούμε λίγο τα βασικά πρόσωπα που θα βρεθούν στο επίκεντρο

Οι 5 Biden: Μια από τις πιο διεφθαρμένες οικογένειες της Αμερικής θα ελέγξει....  την Προεδρία των ΗΠΑ

Μια από τις πιο διεφθαρμένες οικογένειες της Αμερικής κατάφερε να ελέγξει την Προεδρία των ΗΠΑ αναλύει το Breitbart News η οικογένεια Joe Biden.
Στην ανάλυση επισημαίνεται πως τα μέλη της οικογένειας του Joe Biden - που ονομάστηκαν Biden Five - κέρδισαν πολιτικές διασυνδέσεις και επιρροή.
Η Biden Five αποτελείται από τον γιο του Joe Biden, τον Hunter Biden.
Τα μικρότερα αδέλφια του Frank Biden και James Biden, την αδερφή του Valerie Biden και η κόρη του Ashley Biden.
Ο Joe Biden και η οικογένεια του αντικατοπτρίζουν το μέγεθος της διαφθοράς που κυριαρχεί στο δημοκρατικό κόμμα.
Ο Biden και η οικογένεια του εκμεταλλεύεται τις θέσεις και το όνομα του με ένα στόχο να γίνουν πλούσιοι εις βάρος των αμερικανών.
Όταν ο Joe Biden ήταν αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κατάφερε να αποκτήσει διασυνδέσεις με πολλές χώρες και να προωθήσει τα μέλη της οικογένειας του.  

1)Hunter Biden

Ο Hunter Biden μπήκε με τον πατέρα του στο Air Force Two τον Δεκέμβριο του 2013 σε πτήση προς την Κίνα.
Δέκα ημέρες αργότερα, εξασφάλισε χρηματοδότηση άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από την κρατική Τράπεζα της Κίνας για μια νεοσύστατη εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων private equity.
Πριν ο Joe Biden γίνει αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Hunter είχε δημιουργήσει λόμπι σε διαδικτυακές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στην Ευρώπη.
Αυτό κάνει.
Αυτό είναι το επαγγελματικό του υπόβαθρο.
Μόλις ο πατέρας του έγινε αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ξαφνικά ξεκινά να κάνει μια ολόκληρη σειρά παγκόσμιων συμφωνιών ξεκινώντας με την Κίνα.
Πετούσε με τον πατέρα του στο Air Force Two στο Πεκίνο της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2013.
Μέσα σε 10 ημέρες από αυτό το ταξίδι, ο Hunter Biden τοποθετείται στο διοικητικό συμβούλιο και παίρνει χρηματοδότηση από Κινεζική τράπεζα στην εταιρεία επενδύσεων που ονομάζεται BHR Partners, Bohai Harvest RST.
Χωρίς να έχει κανένα ιστορικό στην Κίνα, πως κατάφερε να πάρει τέτοιας κλίμακας δάνειο.
 Τον έβαλαν στο διοικητικό συμβούλιο ακριβώς επειδή ο πατέρας του είναι αντιπρόεδρος και ακριβώς επειδή ο πατέρας του παίρνει θέσεις υπέρ της Κίνας στην παγκόσμια σκηνή.
Το 2015, η κυβέρνηση Obama ενέκρινε την πώληση μιας στρατηγικά ευαίσθητης αμερικανικής εταιρείας, Henniges Automotive, στην οποία συμμετείχε ένας κινέζος επιχειρηματίας  και η BHR.
Η εξαγορά από το εξωτερικό απαιτούσε ειδική έγκριση από την Επιτροπή Εξωτερικών Επενδύσεων στις Η.Π.Α.
Το εντυπωσιακό είναι ότι συμμετείχε ο Hunter Biden και χωρίς καμία ικανότητα ή γνώσεις κατάφερε και πήρε την εταιρία.
Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα θεώρησε τον Hunter Biden ως μεσάζοντα που θα μπορούσε να εξασφαλιστεί πολιτική επιρροή στην την κυβέρνηση Obama.
Υπήρχε ένας πολύ σαφής λόγος για τον οποίο η κινεζική κυβέρνηση ήθελε ο γιος του αντιπροέδρου Biden να συμμετέχει στο συμβούλιο σε αυτές τις συμφωνίες, επειδή χρειάζονταν την έγκριση της κυβέρνησης Obama – Biden.
Ο Joe Biden αρνήθηκε επανειλημμένα να αναφερθεί στις ξένες οικονομικές συναλλαγές του γιου του Hunter.
«Δεν έχω συζητήσει ποτέ για την επιχείρησή του υιού ή της κόρης μου», δήλωσε ο Joe Biden το 2019.
Και δεν το έχω συζητήσει ποτέ γιατί γνωρίζουν πως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και αυτό πρέπει να κάνουν τις δικές τους δουλειές»
Ο Joe Biden παρουσίασε την ύπαρξη ενός «απόλυτου τείχους» μεταξύ του ίδιου και των επιχειρήσεων των μελών της οικογένειάς του.
Την ίδια στιγμή ο Joe Biden ποζάρει με τον ολιγάρχη Kenes Rakishev του Καζακστάν, ο οποίος διερεύνησε πιθανότητα κοινής επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον Hunter Biden.
Όλως τυχαίως πάλι ο Joe Biden δεν ήξερε απολύτως τίποτα.
Η Daily Mail σε άρθρο της αναφέρει πως ο Joe Biden μέσω του Hunter Biden προσέγγισε την Yelena Baturina, ρωσίδα επιχειρηματία, εγκρίνοντας 3,5 εκατομμύρια δολάρια στη Rosemont Seneca, μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων που ανήκει στον Hunter Biden.
Ο αδερφός της Yelena Baturina είπε ότι τα 3,5 εκατ ήταν αμοιβή παροχής συμβουλών για είσοδο στην αμερικανική αγορά.
Παραδόξως ο Hunter Biden συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο σε μια ουκρανική εταιρεία ενέργειας.
Ο Hunter Biden έπαιρνε ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως από μια διεφθαρμένη ουκρανική εταιρεία ενέργειας.
Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή η εταιρία ενέργειας δεν είχε δραστηριότητα στην ενέργεια.
Δεν είχε ιστορικό στην Ουκρανία.
Αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο ώστε να προστατευθεί η  διεφθαρμένη εταιρεία της Baturina.
Ο Joe Biden το 2018 είχε αποκαλύψει ότι πίεσε την Ουκρανία να απομακρύνει τον τότε γενικό εισαγγελέα Viktor Shokin…
Όμως ο εν λόγω εισαγγελέας ερευνούσε τις διεφθαρμένες εταιρίες της χώρας.
Η έλλειψη γνώσης και ικανοτήτων της οικογένειας Biden δεν τους στέρησε να πληρωθούν εκατομμύρια δολάρια από ξένες κυβερνήσεις και συμφέροντα.
Η οικογένεια Biden, εκμεταλλευόταν την πολιτική επιρροή του Joe Biden ο οποίος ήταν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και προφανώς είχε μεγάλη εξουσία.
Τι πωλούν οι Bidens;
Τι προϊόντα ή ποιες υπηρεσίες παρέχουν στις κινεζικές εταιρείες ή στην ουκρανική εταιρεία ενέργειας;
Δεν γνωρίζουν τίποτα για τον κλάδο ενέργειας.
Δεν γνωρίζουν τίποτα για private equity fund.
Δεν ξέρουν τίποτα το ερώτημα είναι, τι παίρνουν για αντάλλαγμα;
Η οικογένεια Biden δεν είναι φιλάνθρωποι.

2)Frank Biden

Οι εταιρίες που ανήκουν στον Frank Biden, τον μικρότερο αδερφό του Joe Biden, έλαβαν δισεκατομμύρια δολάρια σε δάνεια για την ανάπτυξη ακινήτων στην Καραϊβική κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρίας του Joe Biden.
Ο Frank Biden ήταν βασικά κτηματομεσίτης - όχι πολύ επιτυχημένος - στη Φλόριντα.
 Ξαφνικά αποφασίζει ότι θα επενδύσει σε επιχειρήσεις  ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Ίδρυσε εταιρείες στην Κόστα Ρίκα και μια άλλη εταιρεία στην Τζαμάικα και το εντυπωσιακό είναι ότι έλαβε και κρατικές επιδοτήσεις και δάνεια για να επενδύσει στο εξωτερικό.
Ο μικρότερος αδερφός του Biden περιέγραψε το οικογενειακό του όνομα ως «τεράστιο περιουσιακό στοιχείο» που έδωσε «αυτόματη αποδοχή» για κυβερνητικές εγκρίσεις σχολικών έργων και εξασφάλιση κρατικής χρηματοδότησης.
Ο Frank Biden είχε μια συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι εταιριών του στο Οβάλ Γραφείο με τον Obama.
Εάν το όνομά του ήταν ο Frank Jones αντί του Frank Biden, ουδέποτε θα είχε την δυνατότητα να δει τον αμερικανό Πρόεδρο.

3)James Biden

Ο James Biden, ο μικρότερος αδερφός του Joe Biden, εργάστηκε ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος της HillStone International, μια εταιρεία που έλαβε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε κυβερνητικές συμβάσεις κατά τη διάρκεια της Προεδρίας Obama, συμπεριλαμβανομένης μιας σύμβασης για την κατασκευή 100.000 κατοικιών στο Ιράκ στο πλαίσιο ενός διεθνούς αναπτυξιακού έργου.
Κατ΄ ουσία υπήρξε σύγκρουση συμφερόντων καθώς η εμπλοκή του James Biden με τη HillStone International, ήταν ενάντια στον Joe Biden ο οποίος επόπτευε τα ανθρωπιστικά αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο Ιράκ κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρίας του.
Δηλαδή ο αμερικανός αντιπρόεδρος Joe Biden επόπτευε τις κατασκευές κατοικιών και ο αδερφός του James Biden… τις κατασκεύαζε.  
Ο Kevin Justice, ιδρυτής και πρόεδρος της Hillstone International, επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο το 2010 και συναντήθηκε με τον Michele Smith, βοηθό του τότε αντιπροέδρου Joe Biden.
Ο James Biden δεν είχε γνώσεις στις κατασκευές ή στη διεθνή ανάπτυξη όταν έγινε μέλος της εταιρείας Hillstone International
Χρησιμοποίησε το επώνυμο του για να πάρει μεγάλες δουλειές.
Μέσα σε έξι μήνες από την ίδρυση της HillStone, έκλεισε συμβόλαια δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή κατοικιών στο Ιράκ….
Δεν είναι πολύ περίεργο αυτό;

4)Valerie Biden

Η αδελφή του Joe Biden, η Valerie Biden, η οποία είχε προηγουμένως διαχειριστεί την εκστρατεία για την εκλογή του ως Γερουσιαστή του Joe Biden στο Delaware, επωφελήθηκε οικονομικά από δωρεές στις επόμενες προεδρικές εκστρατείες του αδελφού της.
Το 2008, εστάλησαν 2,5 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία πολιτικών επικοινωνιών της Citizens for Biden.
Ο πλουτισμός της Valerie Biden μέσω της χρηματοδότησης της εκστρατείας του Joe Biden ήταν στα όρια της νομιμότητας.  
Όταν ο Joe Biden διεκδίκησε την έδρα για την γερουσία στο Delaware - προφανώς ήταν μια κίνηση ασφαλής γιατί δεν είχε εκλεγεί Ρεπουμπλικάνος σχεδόν 40 χρόνια.
Τι έκανε ο Joe Biden;
Ο Joe Biden προσέλαβε την αδερφή του για να αναλάβει την εκστρατεία του επικοινωνιακά και έτσι έλαβε εκατομμύρια δολάρια.
Σε μια Πολιτεία όπου οι δημοκρατικοί κυριαρχούν ο Biden προσέλαβε την αδερφή για να διεκδικήσει την έδρα στην Γερουσία μεταφέροντας χρήματα εκατομμύριων στην αδερφή του.  

5)Ashley Biden

Ο Joe Biden βοήθησε την κόρη του Ashley Biden στηρίζοντας τον σύζυγό της, Howard Krein, να ξεκινήσει την εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης StartUp Health το 2011.
Διοργάνωσε μια συνάντηση με τον τότε Πρόεδρο Obama στο Οβάλ γραφείο εβδομάδες μετά την ίδρυση της εταιρείας.
Η συνάντηση της εταιρίας StartUp Health με τον Obama ήταν καταλυτική… καθώς εξασφάλισε πρόσκληση στην Health Data-Palooza, μια διάσκεψη που ελέγχεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τον κλάδο της υγείας.
Η Health Data-Palooza είναι πολύ διάσημη και πολύ δύσκολο να εισέλθει μια εταιρία, εκεί κλείστηκαν πολλές και καλές δουλειές.
Η εσωτερική γνώση του Joe Biden σχετικά με τις προγραμματισμένες πολιτικές υγειονομικής περίθαλψης της κυβέρνησης Obama προσέφερε στον Howard Krein ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης.
Η εταιρία του Kerin συμβουλεύει τώρα την προεκλογική εκστρατεία του Joe Biden για θέματα κορωνοιού, ενώ η StartUp Health σχεδιάζει να επενδύσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε εταιρείες που αναπτύσσουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τον κορωνοιό.
Το Politico ανέφερε, ο Kerin λειτουργώντας ως σύμβουλος στην εκστρατεία και συμμετέχοντας σε επενδύσεις για τον κορωνοιό εγείρει θέματα σύγκρουσης συμφερόντων σε μια κυβέρνηση Biden.
Οι Bidens, είναι μια οικογένεια όπου βασιλεύει η διαφθορά, υπάρχουν 5 μέλη της οικογένειας που εκμεταλλεύτηκαν την θέση του Joe Biden για να κάνουν χρυσές δουλειές εις βάρος των αμερικανών φορολογουμένων.

Αδίστακτη συμμορία εκβιαστών το Clinton foundation – Απαιτούσε 2 εκατ δολ. τον χρόνο ο Clinton για να επισκεφθεί την Αιθιοπία

Η οικογένεια Clinton είναι αδίστακτη που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο πλουτισμός...
To Liberty GB, ένα ακροδεξιό βρετανικό κόμμα - του οποίου ο πρόεδρος είχε συλληφθεί λόγω της σκληρής κριτικής που είχε ασκήσει στον Τσώρτσιλ - αποκάλεσε την Hillary Clinton «πόρνη του Ισλάμ».
Ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος γράφει μεταξύ άλλων
«Η Clinton φέρεται να είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών και των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων» και επίσης δεν έχει κανένα πρόβλημα, να λαμβάνει εκατομμύρια δολάρια στο Clinton Foundation (Ίδρυμα Κλίντον) από ισλαμικές χώρες:
1)H Αλγερία δώρισε $ 250.000 έως $ 500.000 στο ίδρυμα Clinton Foundation
2) Το Έθνος του Μπρουνέι δώρισε $ 1.000.000 με $ 5.000.000
3) Το Κουβέιτ δώρισε $ 5.000.000 σε $ 10.000.000
4) Ο Σουλτάνος του Ομάν δώρισε $ 1.000.000 με $ 5.000.000
5) Το Κατάρ δώρισε $ 5,8 εκατομμύρια
6) Η Σαουδική Αραβία δωρεά μέχρι $ 50 εκατομμύρια
6) Τα  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δώρισαν μέχρι 11,5 εκατ. $
7) Το Μαρόκο δώρισε $ 1.000.000 με $ 5.000.000.
Με τα χρήματα αυτά, τα βρώμια χρήματα εκδίδεται η Hillary Clinton καθώς ικανοποιεί τις επιθυμίες των μουσουλμάνων.
 «Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να κρατήσουν την Πόρνη του Ισλάμ έξω από το Λευκό Οίκο»

Πόρνη του Ισλάμ η Hillary Clinton

Η φρασεολογία αυτή περί πόρνης είναι ακραία μεν αλλά το βασικό επιχείρημα ότι η οικογένεια Clinton έχει μια ροπή προς του Άραβες σεΐχηδες επιβεβαιώνεται με τα emails του Podesta που αποκαλύπτει πως το Ίδρυμα Κλίντον «εξανάγκασε» τον Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο Mohammed Hussein Ali Al- Amoudi με καταγωγή και από την Αιθιοπία να γίνει…. χορηγός στο ίδρυμα Clinton.
Με ένα email τον Νοέμβριο του 2011 από την Magaziner, που είναι Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πρόσβασης στην Υγεία του ιδρύματος Clinton στους John Podesta και Amitabh Desai, Διευθυντή Εξωτερικής Πολιτικής στο Ίδρυμα Κλίντον, αποκάλυψε, πως χρησιμοποιούσαν το "CHAI [Πρωτοβουλία Πρόσβασης στην Υγείας].
Ο Clinton ενημέρωσε τον σεΐχη Mohammed ότι δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί σε συνέδριο στην Αιθιοπία και τον ευχαρίστησε  που ο Σεΐχης του προσέφερε αεροπλάνο για να παραβρεθεί στο συνέδριο.
Η απάντηση του Desai ήταν απλή:
«Αν ο Σεΐχης δεν μας στείλει μια επιταγή 6 εκατ. δολαρίων, πως μπορεί να ζητάει πράγματα;»
Το ίδρυμα Clinton αρχικά είχε ζητήσει 2 εκατ δολάρια για κάθε χρόνο που ο Μπιλ Κλίντον θα επισκεπτόταν την Αιθιοπία.
Αυτό, όμως, στη συνέχεια άλλαξε με μια νέα συμφωνία με την οποία ο Σαουδάραβας Σεΐχης θα δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, αλλά χωρίς καμία αναφορά για επίσκεψη στην Αιθιοπία
Κάποια στιγμή που ο Σεΐχης είχε κάποια ταμειακά προβλήματα το ίδρυμα τον πίεζε να καταβάλλει κανονικά τα 2 εκατ κάθε χρόνο….
Τα emails παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το πώς μοίραζε τις  "φιλανθρωπίες" το Ίδρυμα Clinton…
Το μόνο που τους ένοιαζε δεν ήταν να στηρίξουν πρωτοβουλίες κατά του Aids αλλά πώς θα πάρουν κάθε χρόνο 2 εκατ ευρώ.

Τα εγκλήματα των δημοκρατικών αμερικανών στην Μέση Ανατολή

1)Ο Bashar Al Assad ο πρόεδρος της Συρίας προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την Συρία.
Είναι δικτάτορας αλλά τουλάχιστον η Συρία είχε ειρήνη η εμπλοκή των ξένων δυνάμεων προκάλεσε εμφύλιο Πόλεμο σχεδόν 7 χρόνια.

2)Οι δολοφόνοι ισλαμιστές των ISIS που εξοντώθηκαν στην Συρία – έχουν απομείνει ελάχιστοι - και των παραφυάδων Daesh και την Jabhat al-Nusra που είναι μια σουνιτική ισλαμική πολιτοφυλακή που μάχεται ενάντια στην κυβέρνηση της Συρίας.
Οι ψυχοπαθείς δολοφόνοι του ISIS και οι παραφυάδες τους μαζί με την al-Qaeda έχουν δημιουργήσει ένα δολοφονικό δίκτυο στο Ιράκ και την Συρία.
Αποκαλύπτεται ότι την Deash την είχε εξοπλίσει στρατιωτικά οι ΗΠΑ ενώ ενεργό ρόλο είχε διαδραματίσει η Hillary Clinton.

3)Στην Βόρειο Συρία, στα σύνορα με την Τουρκία υπάρχει σε ιδιαίτερα αυξημένους πληθυσμούς οι Κούρδοι της Συρίας που μάχονται ενάντια στους ISIS και ενίοτε κατά του Assad.
Συνήθως δεν βρίσκονται σε διαμάχες με τον εθνικό στρατό της Συρίας και έχουν υποστηριχθεί και από τους αμερικανούς.
Από τους κούρδους της Συρίας οι περισσότεροι εστιάζονται στην YPG που είναι η πιο οργανωμένη στρατιωτικά.
YPG σημαίνει Λαϊκή Μονάδα Προστασίας Yekimeyen Parastina Gel (YPG) είναι η κύρια ένοπλη μονάδα της ομοσπονδίας της Βόρειας Συρίας Rojava.
Στις μονάδες τους βρίσκονται Σύριοι αλλά και δυτικοί παραστρατιωτικοί.
Στην YPG είναι ενταγμένη και η YPJ η Μονάδα Προστασίας Γυναικών η γυναικεία Ταξιαρχία της YPG, στελέχη της οποίας έδρασαν στο θρυλικό Kobani.
Το YPG στην αρχή το είχαν ξεγραμμένο καθώς οι περισσότεροι δυτικοί πίστευαν ότι το ISIS θα τους συντρίψει αλλά στην πορεία αποδείχθηκαν ικανοί μαχητές και ετοιμοπόλεμοι.

4)Η Τουρκία συνορεύει βόρεια με τον Συρία θέλει με κάθε μέσο και τρόπο να αποτρέψει την ισχυροποίηση των Κούρδων στην Βόρειο Συρία.
Στέλνει συνεχώς στρατεύματα και οπλισμό και όπως έχει αποδειχθεί πλειστάκις φορές έχει άτυπα συμμαχήσει με ορισμένες παραφυάδες των ISIS εναντίον τόσο του Assad και κυρίως εναντίων του YPG.

5)H Ρωσία εναπλάκηκε στον εμφύλιο στην Συρία παίρνοντας το μέρος του Assad του προέδρου της Συρίας τον οποίο αμερικανοί και ευρωπαίοι έχουν χαρακτηρίσει δολοφόνο.

6)Οι ΗΠΑ έχουν διαδραματίσει ένα περίεργο ρόλο στην Μέση Ανατολή.
Στήριξαν την Daesh μια παραφυάδα των ISIS την πιο αιμοσταγή, στήριξαν κατά καιρούς και τους κούρδους της Βορείου Συρίας.

Απέτυχε η Αραβική Άνοιξη;

Η αποδεδειγμένη αποτυχία της Αραβικής Άνοιξης όπου με αμερικανικό δάκτυλο έριξαν τα καθεστώτα σε Αίγυπτο, Λιβύη κ.α. προκάλεσε ένα κύμα οργής κατά των αμερικανών.
Η Αραβική Άνοιξη – που συμμετείχε και η Hillary Clinton -  ήταν η προσπάθεια της Δύσης να επιβάλλει την δυτική πολιτική κουλτούρα στους μουσουλμάνους.
Το αποτέλεσμα της ωμής βίας ήταν η βία.
Τα καθεστώτα συνετρίβησαν αλλά μόνο χάος και τρομοκρατία επικρατεί στις χώρες της Αραβικής Άνοιξης.
Άρα η Αραβική Άνοιξη αποδείχθηκε Αραβικός αιματοβαμμένος χειμώνας που προκάλεσε την δημιουργία των δολοφόνων του ISIS του Ισλαμικού Κράτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης