![Ποιες μετοχές διαπραγματεύονται σήμερα 5/7 χωρίς το μέρισμα](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/74345c518ad3fb760b6fc9b001e88e93_XL.jpg)
Τέσσερις μετοχές, δύο από την υψηλή κεφαλαιοποίηση και δύο από τι «μικρομεσαία» διαπραγματεύονται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα.
Η μερισματική απόδοση ανέρχεται έως και 3,11% (μικτή).
Πιο αναλυτικά, οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακής διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,17 ευρώ ανά μετοχή, που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 1,4%.
Η πληρωμή του θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου.
Τα ΕΛΠΕ διαπραγματεύονται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,10 ευρώ ανά μετοχή, που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 1,6%.
Η πληρωμή του θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου.
Επίσης, η Καρέλιας διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 3,11%.
Η εταιρεία δίνει 9,4 ευρώ ανά μετοχή ή καθαρό 8,93 ευρώ.
Η πληρωμή του επίσης ξεκινάει στις 12 Ιουλίου.
Τέλος, χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα διαπραγματεύεται και η Interlife, ύψους 0,12 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε απόδοση 2,8%.
Η καταβολή τους στους δικαιούχους θα γίνει στις 9 Ιουλίου.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών