![Κίνα: Προσχηματική πράξη το μποϊκοτάζ των ΗΠΑ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/1a0d906630f48da63bc09f0cbaa80f2e_XL.jpg)
Καμία πρόσκληση δεν έχει δοθεί σε πολιτικούς των ΗΠΑ, επομένως αυτό το διπλωματικό μποϊκοτάζ έρχεται απλώς από το πουθενά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κινεζικής πρεσβείας
«Καμία πρόσκληση δεν έχει δοθεί σε πολιτικούς των ΗΠΑ, επομένως αυτό το "διπλωματικό μποϊκοτάζ" έρχεται απλώς από το πουθενά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κινεζικής πρεσβείας Liew Pengiw, στο πρακτορείο Reuters σε απάντηση μέσω email σε αίτημα για σχολιασμό της ανακοίνωσης των ΗΠΑ.
«Μια τέτοια προσχηματική πράξη είναι απλώς μια πολιτική χειραγώγηση και μια σοβαρή διαστρέβλωση του πνεύματος του Ολυμπιακού Ιδεώδους.
Στην πραγματικότητα, κανείς δεν θα νοιαζόταν για το αν αυτοί οι άνθρωποι θα έρθουν ή όχι, και δεν έχει καμία απολύτως επίδραση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2022, για να πραγματοποιηθούν με επιτυχία» σχολίασε ο εκπρόσωπος της πρεσβείας.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών