Στο 8,75% τα επιτόκια πιστωτικών καρτών της Πειραιώς

Στο 8,75% τα επιτόκια πιστωτικών  καρτών της Πειραιώς

Σε μείωση των επιτοκίων πιστωτικών καρτών στο 8,75% περίπου δηλαδή 6% με 6,5% προχώρησε η τράπεζα Πειραιώς επιδεικνύοντας έτσι κοινωνική ευαισθησία.

Η τράπεζα Πειραιώς ανταποκρινόμενη με ευαισθησία στα προβλήματα των καταναλωτών και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, ανακοινώνει τη μείωση των επιτοκίων στο 8,75% για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στην ελληνική αγορά μέσω των πιστωτικών της καρτών από 01.11.2009 μέχρι 28.02.2010, αυξάνοντας ταυτόχρονα για όλους τους ενήμερους πελάτες τα πιστωτικά τους όρια κατά 25%.

Όπως στις αρχές του χρόνου, πρώτη η Τράπεζα Πειραιώς άνοιξε το δρόμο της μείωσης των επιτοκίων για την διευκόλυνση των επιχειρήσεων  απέναντι στην υποχώρηση της ζήτησης - για να τονωθεί η αγορά και να διασφαλισθούν θέσεις εργασίας - έτσι και τώρα έρχεται αρωγός στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους και να αναθερμανθεί η αγορά.

Παράλληλα, η προσφορά αυτή  δίνει τη δυνατότητα στα νοικοκυριά να ικανοποιήσουν με μικρότερο κόστος τις καταναλωτικές τους ανάγκες.

Πέτρος  Λεωτσάκος

 


Πέτρος Λεωτσάκος

BREAKING NEWS