Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι κατέρριψαν ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος MiG – 29 στην Zaporozhye

Οι Ρώσοι κατέρριψαν ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος MiG – 29 στην Zaporozhye
Μαχητικά αεροσκάφη των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατέρριψαν ένα MiG-29 κοντά στον οικισμό Chapayevka στην περιοχή Zaporozhye

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη κατέρριψαν ένα MiG-29 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Zaporozhye ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Igor Konashenkov.
«Μαχητικά αεροσκάφη των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατέρριψαν ένα MiG-29 κοντά στον οικισμό Chapayevka στην περιοχή Zaporozhye», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου, Donetsk, Lugansk και οι περιφέρειες Kherson και Zaporozhye διεξήγαγαν δημοψηφίσματα όπου η πλειοψηφία των ψηφοφόρων επέλεξε να ενταχθεί στη Ρωσία.
Στις 30 Σεπτεμβρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin και οι αρχηγοί των τεσσάρων περιοχών υπέγραψαν συνθήκες για την προσχώρησή τους στη Ρωσία.
Στις 5 Οκτωβρίου, ο Putin υπέγραψε νόμους για την επικύρωση της προσχώρησης των Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk και του Lugansk (DPR και LPR) καθώς και των περιφερειών Zaporozhye και Kherson στη Ρωσία μετά από έγκριση και από τα δύο σώματα του ρωσικού κοινοβουλίου - την Κρατική Δούμα και το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης