Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πατριώτες: Ο Μητσοτάκης εμπαίζει τους Έλληνες χωρίς ντροπή - Fake News από τον Πρωθυπουργό για την ακρίβεια

Πατριώτες: Ο Μητσοτάκης εμπαίζει τους Έλληνες χωρίς ντροπή - Fake News από τον Πρωθυπουργό για την ακρίβεια

Αντιδράσεις για την ομιλία Μητσοτάκη για την ακρίβεια

Σχετικά Άρθρα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμπαίζει τους Έλληνες χωρίς ντροπή, σχολιάζει το κόμμα Πατριώτες του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού για την ακρίβεια στην Βουλή.
«Είτε ως γκάφα, είτε ως παντελής άγνοια της πραγματικότητας στα σούπερ μάρκετ μπορεί να χαρακτηριστεί μία αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στη Βουλή για την ακρίβεια στα τρόφιμα.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για την ακρίβεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι στην Ελλάδα η φέτα στοιχίζει 6,28 ευρώ το κιλό.
Είναι όμως γεγονός ότι με μία απλή αναζήτηση στο internet (και φυσικά με μία απλή βόλτα στα σούπερ μάρκετ) ο καθένας μπορεί να παρατηρήσει ότι πολύ δύσκολα η φέτα πέφτει κάτω από τα 10 ευρώ το κιλό.
Αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καμία επαφή με τη χώρα που διοικεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε στη Βουλή χαλκευμένα στοιχεία για το κόστους του κιλού της φέτας στο εσωτερικό τη στιγμή που σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κοστίζει φθηνότερα. 
Ενδεικτικά, χωρίς να αναφέρουμε επωνυμίες, βρήκαμε φέτα στα 12,8, στα 11,9 και στα 11,95 ευρώ.
Οι τιμές στις οποίες αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός είτε αφορούν συσκευασίες του μισού κιλού (ή τον 400 γραμμαρίων) ή λευκά τυριά πολύ χαμηλής ποιότητας», αναφέρει το κόμμα Πατριώτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης