Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στη Φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ» ο Δένδιας για την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» του Πολεμικού Ναυτικού

Στη Φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ» ο Δένδιας για την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» του Πολεμικού Ναυτικού
Η Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού προβλέπει τη συμμετοχή προσωπικού και μονάδων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, με αντικειμενικό σκοπό την εμπέδωση της διακλαδικότητας επί του πεδίου
Από τη Φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ» παρακολούθησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, αντικείμενα της άσκησης «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24», η οποία διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού και Νοτίου Αιγαίου.
δ2_12.JPG
Κατά την παρουσία του ο κ. Δένδιας το βράδυ της Δευτέρας 3/6 είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα σενάρια της ασκήσεως «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24», την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού η οποία πραγματοποιείται κατ’ έτος και προβλέπει τη συμμετοχή προσωπικού και μονάδων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, με αντικειμενικό σκοπό την εμπέδωση της διακλαδικότητας επί του πεδίου.
Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Κατάρας ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ.
amynas.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης