Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Έρχεται Family Pride μετά το Europride – «Γιορτάζουμε την ελληνική οικογένεια»

Θεσσαλονίκη: Έρχεται Family Pride μετά το Europride – «Γιορτάζουμε την ελληνική οικογένεια»
Pride Family η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους
Family Pride αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Ιουλίου, λίγες μέρες μετά τη διεξαγωγή του Europride στην πόλη.
Το Europride αναμένεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 21 μέχρι τις 29 Ιουνίου. Λίγες μέρες αργότερα, στις 6 Ιουλίου, υπάρχει κάλεσμα για την πραγματοποίηση Family Pride με αφετηρία τον Λευκό Πύργο.
“Γιορτάζουμε την ελληνική οικογένεια”, είναι το κεντρικό μήνυμα που αναγράφεται στην αφίσα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.
Με ανάρτησή τους στα social media οι “Ενωμένοι Μακεδόνες” αναφέρουν πως στηρίζουν το Family Pride.
Σημειώνεται πως Family Pride αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου και στην Αθήνα.

Στην ανακοίνωση για τη διοργάνωση στην Αθήνα αναφέρονται τα εξής:

Pride Family η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους. Μια γιορτή της κάθε οικογένειας, του κάθε πολίτη, δική σου… Μια μέρα που κάθε μας βήμα θα είναι ένα βήμα να κρατήσουμε ζωντανά, τα ήθη, τα έθιμα, τους θεσμούς, τις αξίες, τις αρετές και την αγάπη για ένα μέλλον με προοπτική και ιδανικά.
1ο Pride Family η μέρα της οικογένειας! Συνάντηση στις 06 Ιουλίου 2024 στις 19:20 στο παλαιό φάληρο στο μνημείο υποβρυχίων για ενα περίπατο ως το αγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου… Ένας περίπατος στην ελπίδα, ένας περίπατος με σκοπό να κρατήσουμε ζωντανό τον θεσμό της οικογένειας!
Μια συνάντηση που θα ξανά ενεργοποιήσει το κύτταρο της οικογένειας, την Αξία, την Ανάπτυξη και την Αναγέννηση της κοινωνίας μας. Οικογένεια σημαινει ΥΓΕΙΑ, σημαίνει ΦΩΣ, σημαίνει ΜΕΛΛΟΝ.
Είμαστε περήφανοι για την οικογένεια μας… Ο θεσμός της οικογένειας πλέον δεν είναι σε κρίση!
1st Pride Family 6 Ιουλίου 2024 στο παλαίο Φάληρο στις 19:20 το απόγευμα. Περίπατος από το μνημείο υποβρυχίων ως το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιόλογου!!!

Βασικά μηνύματα του Pride Family:

Δημογραφικό πρόβλημα
Η ιδέα της Οικογενειας να ξανα γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους.
Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης