Τελευταία Νέα
Διεθνή

Adobe: Ρεκόρ στα έσοδα και αύξηση κερδών το β' οικονομικό τρίμηνο - «Ράλι» 14% στη μετοχή

tags :
Adobe: Ρεκόρ στα έσοδα και αύξηση κερδών το β' οικονομικό τρίμηνο - «Ράλι» 14% στη μετοχή
Απέδωσε η διαφοροποιημένη προσέγγιση στην Τεχνητή Νοημοσύνη και η παράδοση καινοτόμων προϊόντων
Σχετικά Άρθρα
Με έσοδα – ρεκόρ ολοκλήρωσε το β' οικονομικό τρίμηνο (έληξε 31/5/2024) η Adobe, με το ποσό να φθάνει τα 5,31 δισεκ. δολάρια έναντι 4,82 δισεκ. το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του περασμένου έτους.
Για το ίδιο χρονικό διάστημα, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε αυξημένα καθαρά κέρδη, με το ποσό να διαμορφώνεται σε 1,57 δισεκ. δολάρια, από 1,30 δισεκ. ένα χρόνο νωρίτερα.
«Η Adobe πέτυχε έσοδα - ρεκόρ ύψους 5,31 δισεκ. δολαρίων λόγω της ισχυρής ανάπτυξης στο Creative Cloud, το Document Cloud και το Experience Cloud», δήλωσε ο Shantanu Narayen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Adobe. «Η εξαιρετικά διαφοροποιημένη προσέγγισή μας στην Τεχνητή Νοημοσύνη και η παράδοση καινοτόμων προϊόντων προσελκύουν ένα διευρυνόμενο κοινό πελατών και παρέχουν περισσότερη αξία στους υπάρχοντες χρήστες», πρόσθεσε.
Τα οικονομικά αποτελέσματα ενθουσίασαν τους επενδυτές, με αποτέλεσμα, μετα-συνεδριακά, η μετοχή να σημειώνει «ράλι» άνω του 14% στις χρηματιστηριακές αγορές της Νέας Υόρκης, με την κεφαλαιοποίηση να ξεπερνά τα 230 δισεκ. δολάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης