Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στηρίζει Κασσελάκη η Νέα Αριστερά - «Ο Κούγιας βαθαίνει τον βούρκο της χυδαιότητας»

Στηρίζει Κασσελάκη η Νέα Αριστερά - «Ο Κούγιας βαθαίνει τον βούρκο της χυδαιότητας»
«Ο σκοταδισμός δεν μπορεί να μολύνει τις κοινωνίες μας, εν έτει 2024» τονίζει η ΝεΑρ
Οργή στη Νέα Αριστερά για τις ομοφοβικές αναφορές του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, έπειτα από την κριτική που άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του δικηγόρου.
«Η καταδίκη κάθε δημοκράτη και σώφρονα πολίτη είναι δεδομένη. Οι ομοφοβικές δηλώσεις του σε βάρος του κ. Κασσελάκη δεν χωράνε σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα» ανέφερε σχετικά η Νέα Αριστερά ενώ πρόσθεσε: «Ο σκοταδισμός δεν μπορεί να μολύνει τις κοινωνίες μας, εν έτει 2024. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκπρόσωπο του να τον επαναφέρει στο δημόσιο λόγο».

Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς

«Ο κύριος Κούγιας καταφέρνει με τις παρεμβάσεις του να βαθαίνει το βούρκο της χυδαιότητας, της ομοφοβίας και του μίσους.
Η καταδίκη κάθε δημοκράτη και σώφρονα πολίτη είναι δεδομένη. Οι ομοφοβικές δηλώσεις του σε βάρος του κ. Κασσελάκη δεν χωράνε σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα.
Ο σκοταδισμός δεν μπορεί να μολύνει τις κοινωνίες μας, εν έτει 2024. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εκπρόσωπο του να τον επαναφέρει στο δημόσιο λόγο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης