Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Motor Oil: Ισχυρότερα αποτελέσματα στο εξάμηνο 2024 - Εγκρίθηκε το μέρισμα - ρεκόρ

Motor Oil: Ισχυρότερα αποτελέσματα στο εξάμηνο 2024 - Εγκρίθηκε το μέρισμα - ρεκόρ
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε επίσης τη διανομή περίπου 8 εκατ. σε μέλη του ΔΣ και ανώτατα στελέχη του ομίλου όπως και 12 εκατ. ευρώ στο προσωπικό.
Πολύ πιο ισχυρά σε σχέση με το 2023 αναμένεται να είναι τα οικονομικά αποτελέσματα της Motor Oil και το δεύτερο τρίμηνο του 2024 όπως προέβλεψε ο επικεφαλής της εταιρείας Πέτρος Τζαννετάκης μιλώντας σήμερα στη Γενική Συνέλευση των μετόχων.
«Είναι μεγάλη ευθύνη και στοίχημα για τη Motor Oil να συνεχίσει με συνέπεια την μετεξέλιξη που πραγματοποιεί τα τελευταία 6 χρόνια διευρύνοντας τις δραστηριότητές της στο σύνολο των ενεργειακών δραστηριοτήτων» ανέφερε ο κ. Τζαννετάκης, ο οποίος έκανε μια ανασκόπηση των μεγάλων κινήσεων της Motor Oil το 2023 υπογραμμίζοντας τη συνεργασία με τη ΔΕΗ στην κοινοπραξία Hellenic Ηydrogen στην οποία έχουν ήδη επενδυθεί 6,7 εκατ. ευρώ και καταλήγοντας στην εξαγορά του 25% του ΑΝΕΜΟΥ έναντι 123 εκατ. ευρώ που οδήγησε στο να κατέχει η MOH το σύνολο της εταιρείας και να διαθέτει συνολικά 839 MW ΑΠΕ σε λειτουργία, εκ των οποίων το 93% είναι αιολικά.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης