Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής): Ταυτίζομαι με τη Le Pen, είμαστε και οι δύο κεντροδεξιές – Οι σοβαροί ομοφυλόφιλοι είναι κατά των pride

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής): Ταυτίζομαι με τη Le Pen, είμαστε και οι δύο κεντροδεξιές – Οι σοβαροί ομοφυλόφιλοι είναι κατά των pride
«Πιστεύω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας», είπε μιλώντας μετά την εκλογή της στην ευρωβουλή η πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου
Σχετικά Άρθρα

«Πιστεύω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας», είπε μιλώντας μετά την εκλογή της στην ευρωβουλή η πρόεδρος της Φωνής Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου στον Αντώνη Σρόιτερ.
Μιλώντας για το μέλλον του κόμματός της, είπε ότι «θέλουμε να αυξήσουμε τα ποσοστά μας στις Εθνικές εκλογές» και τονίζει ότι «αυτά τα οποία λέμε και υπηρετούμε, αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στην Ευρωβουλή».
Στο πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ιδεολογικά, απαντά: «κεντροδεξιά, αλλά και δεξιά κάποιος να μας πει, δεν θα παρεξηγηθούμε.

«Η Φωνή Λογικής ήρθε για να μείνει»

Αναφερόμενη στις συμμαχίες στην Ευρώπη λέει ότι «Θεωρώ κατά την άποψή μου, ότι είναι κεντροδεξιά η Le Pen, έχει κάνει μια στροφή.
Υπάρχουν πολλά που ταυτίζομαι με τη Λεπέν και πρώτα από όλα σε αυτό που συμφωνώ με τη Le Pen, είναι ότι βάζει πρώτα από όλα τη Γαλλία και τους Γάλλους.
Βλέπει μια Ευρώπη, όπως την βλέπουμε όλοι.
Που αυτοκτονεί και ισλαμοποιείται και λέμε όλοι, ως εδώ.
Να βάλουμε τέλος στη λαθρομετανάστευση, να βάλουμε ένα στοπ στον άκρατο δικαιωματισμό».

Είπε και άλλα ενδιαφέροντα

Στην ερώτηση αν είναι κατά των gay η πρόεδρος της Φωνής Λογικής ξεκαθάρισε «φυσικά δεν είμαι κατά των γκέι, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους.
Σοβαρούς ομοφυλόφιλους, αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλους.
Αυτό που μου λένε, είναι ότι αισθάνονται ντροπή με αυτό που γίνεται όπως το gay pride, τα οποία τους ρεζιλεύουν τους ντροπιάζουν.
Σοβαρός ομοφυλόφιλος είναι αυτός που ξέρει ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές.
Το να βγαίνει γυμνός σε ένα gay pride, νομίζω θα έπρεπε να καταλάβεις ότι αυτό προσβάλει κάποιους ανθρώπους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης