Τελευταία Νέα
Διεθνή

Viktor Orban (Πρωθυπουργός Ουγγαρίας): Θα πρέπει οι ΗΠΑ να στηρίξουν την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία

Viktor Orban (Πρωθυπουργός Ουγγαρίας): Θα πρέπει οι ΗΠΑ να στηρίξουν την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία
«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι το μοναδικό πρόσωπο στο σύμπαν που μπορεί να κάνει δύο αποφασιστικές εκκλήσεις - στο Ουκρανία και την Ρωσία», τόνισε ο Viktor Orban
Οι ΗΠΑ θα πρέπει να προωθήσουν την πρωτοβουλία της άμεσης κατάπαυσης του πυρός στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας ,Viktor Orban, σε συνέντευξή του στον γερμανικό όμιλο μέσων ενημέρωσης Funke.
«Θα πρέπει να σταματήσουμε τις δολοφονίες στο μέτωπο», είπε ο Viktor Orban.
«Δεν μιλάμε καν για ειρηνευτικές συνομιλίες εκεί, θα πρέπει να πάρουμε χώρο για δράση για να βρούμε τον δρόμο προς την ειρήνη που θα είναι αποδεκτός και για τις δύο πλευρές, αλλά και για την Ευρώπη.
Να σχεδιάσουμε μια νέα ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας, στην οποία θα να μπορέσει να ζήσουν όλοι», είπε ο πρωθυπουργός.
«Δεν με απασχολούν τα συμφέροντα της Ουκρανίας ή της Ρωσίας. θέλω καταρχάς να τελειώσει ο πόλεμος και να εδραιωθεί το καθεστώς κατάπαυσης του πυρός», σημείωσε ο Viktor Orban.
«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει να παρουσιάσει την πρωτοβουλία κατάπαυσης του πυρός», είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.
«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι το μοναδικό πρόσωπο στο σύμπαν που μπορεί να κάνει δύο αποφασιστικές εκκλήσεις - στο Ουκρανία και την Ρωσία», πρόσθεσε ο Viktor Orban.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης