Τελευταία Νέα
Πολιτική

JPA Midlands – Η νέα θυγατρική, επεκτείνονται οι δραστηριότητες Ανδρέα Πάτση

JPA Midlands – Η νέα θυγατρική, επεκτείνονται οι δραστηριότητες Ανδρέα Πάτση
Ο Πρόεδρος Αντρέας Πάτσης και ο CEO Ταφ Κάρρα, θα ηγηθούν του προγράμματος ανάπτυξης ως Διευθυντές, βασιζόμενοι στα θεμέλια που έχουν ήδη θέσει
Η άδικη στοχοποίηση του Ανδρέα Πάτση πρώην Βουλευτή δεν επηρεάζει την επαγγελματική του πορεία η οποία εξελίσσεται στον νομικό κόσμο και επεκτείνεται…
Στην Ελλάδα οι ενασχολούμενοι με την πολιτική εύκολα στοχοποιούνται αλλά η κατάσταση παραμένει πολύ διαφορετική στον ιδιωτικό τομέα, όπου διαπρέπουν.
Στο πλαίσιο αυτό ο Ανδρέας Πάτσης διερεύνει τις δραστηριότητες στον όμιλο που ηγείται.
Η JPA International Legal Services με υπερηφάνεια ανακοινώνει την πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια θυγατρικών της JPA – «JPA Midlands», μια δικηγορική εταιρεία με έδρα το Nottingham της Αγγλίας.
Παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε εθνικούς και διεθνείς πελάτες από το 1998, αυτή είναι μια ακόμη σημαντική εξαγορά για την JPA International, καθώς πλέον κατέχει το 100%.
Η ομάδα ενσωμάτωσης εξαγορών μας είναι απασχολημένη με τους νέους συναδέλφους μας για να συνεχίσουμε να χτίζουμε την ενιαία κοινότητά μας και να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο.
Ο Πρόεδρος Αντρέας Πάτσης και ο CEO Ταφ Κάρρα, θα ηγηθούν του προγράμματος ανάπτυξης ως Διευθυντές, βασιζόμενοι στα θεμέλια που έχουν ήδη θέσει.
Με την προσθήκη του JPA Midlands, ο όμιλος JPA International συνεχίζει να βασίζεται στην ικανότητά μας να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας, όπου μας χρειάζονται, έγκαιρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης