Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντεπίθεση της Ουκρανίας πριν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα είναι πραγματικά… καταστροφική για το Κίεβο

Αντεπίθεση της Ουκρανίας πριν τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, θα είναι πραγματικά… καταστροφική για το Κίεβο
Οι Ουκρανοί βάζουν νάρκες παντού στη Μαύρη Θάλασσα υποστηρίζει η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας, Maria Zakharova
Εάν οι Ουκρανοί τολμήσουν μια αντεπίθεση έτσι ώστε αυτή να συμπέσει με τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ (θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις αρχές Ιουλίου), τότε αυτή θα είναι πιο καταστροφική για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις από αυτήν που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι, υποστήριξε η Maria Zakharova, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.
«Υπάρχουν πληροφορίες ότι το καθεστώς του Κιέβου σχεδιάζει να οργανώσει μια αντεπίθεση, την παραμονή της Συνόδου του ΝΑΤΟ, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 8-9 Ιουλίου στην Ουάσιγκτον.
Η προηγούμενη αντεπίθεση οδήγησε σε προφανείς συνέπειες για το καθεστώς του Κιέβου, αλλά προφανώς τα χρήματα πέρασαν, η εντολή έγινε δεκτή.
Την ίδια στιγμή, το Κίεβο δεν λαμβάνει καθόλου υπόψη το γεγονός ότι οι συνέπειες αυτής της περιπέτειας θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερες από τις καταστροφικές απώλειες που υπέστησαν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κατά την προηγούμενη παρόμοια περιπέτεια τους το καλοκαίρι του 2023» είπε η Zakharova, η οποία κατηγόρησε το Κίεβο ότι σκόπιμα ναρκοθετεί τη Μαύρη Θάλασσα, γεγονός που συνιστά έναν τεράστιο κίνδυνο για τα κράτη της περιοχής, δεδομένου ότι οι νάρκες αυτές μπορεί να παρασυρθούν σε διάφορα σημεία της θάλασσας.
Επιπλέον, η Zahkarova υποστήριξε πως το ΝΑΤΟ θα επιχειρήσει να προστατεύσει την Ουκρανία μέχρι τέλους σχετικά με την πυραυλική επίθεση στη Σεβαστούπολη.
«Οι εκπρόσωποι των χωρών του ΝΑΤΟ θα θωρακίσουν το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου, κλείνοντας το μάτι στις θηριωδίες που αυτό διαπράττει εναντίον του ρωσικού λαού.
Γιατί;
Διότι το καθεστώς του Κιέβου εκτελεί τις εντολές τους και τις αποστολές που του αναθέτουν, λαμβάνοντας κολοσσιαία χρήματα» είπε η Zakharova.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης