Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Σεσημασμένος ο 18χρονος Σύρος δολοφόνος του Φίλιππου Τσάνη - Διέμενε σε κέντρο φροντίδας προσφύγων

Γερμανία: Σεσημασμένος ο 18χρονος Σύρος δολοφόνος του Φίλιππου Τσάνη -  Διέμενε σε κέντρο φροντίδας προσφύγων
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «BILD» ο 20χρονος φερόμενος ως δράστης διαμένει σε κέντρο φροντίδας προσφύγων στο κέντρο του Μίντεν
Σεσημασμένος φαίνεται να είναι ο δράστης που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον άτυχο 20χρονο Έλληνα Φίλιππο Τσάνη, στη περιοχή του Μίντεν της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας το περασμένο Σάββατο.
Με βάση γερμανικά δημοσιεύματα ο 18χρονος Σύρος δολοφόνος του ομογενή Φίλιππου Τσάνη συνελήφθη χθες (26/06) το απόγευμα στο σπίτι του απο τη τοπική αστυνομία. Μάλιστα ο Σύρος είναι γνωστός στις γερμανικές αρχές της περιοχής για ποικίλα αδικήματα που αφορούν την παραβίαση των νόμων περί ιδιοκτησίας και ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος για τον θάνατο του άτυχου Φίλιππου που είχε βγει να γιορτάσει την αποφοίτηση της μικρής του αδερφής θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «BILD» ο φερόμενος ως δράστης διαμένει σε κέντρο φροντίδας προσφύγων στο κέντρο του Μίντεν. Εγκαταστάθηκε στη Γερμανία το 2018.
Η εισαγγελία στο Μπίλεφελντ (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία) διεξάγει έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.
«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 18χρονος Σύρος είναι ο υπ΄αριθμόν 1 ύποπτος που φέρεται να προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα στον 20χρονο Φίλιππο Τσάνη», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Λέγεται επίσης ότι έκλεψε την τσάντα του θύματος μετά τον ξυλοδαρμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης