Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανές… οι Financial Times χαρακτηρίζουν «χαζοχαρούμενη» την εμφάνιση Biden στο debate με τον Trump

Πρωτοφανές… οι Financial Times χαρακτηρίζουν «χαζοχαρούμενη» την εμφάνιση Biden στο debate με τον Trump
Μέσα σε λίγα λεπτά οι Δημοκρατικοί πάγωσαν από το θέαμα ενός αδύναμου Biden που έδωσε ασυνάρτητες απαντήσεις σε μια κομβική συζήτηση για την οποία υποτίθεται ότι είχε περάσει μέρες προετοιμασίας
«Η χαζοχαρούμενη απόδοση του Joe Biden στο προεδρικό debate της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024 βύθισε τους Δημοκρατικούς σε πανικό, καθώς συνειδητοποίησαν τους χειρότερους φόβους τους σχετικά με την ικανότητα του 81χρονου υποψηφίου τους να αντισταθεί στον Donald Trump».
Αυτό αναφέρουν κατά λέξη η Financial Times, τονίζοντας ότι μέσα σε λίγα λεπτά οι Δημοκρατικοί πάγωσαν από το θέαμα ενός αδύναμου Biden που έδωσε ασυνάρτητες απαντήσεις σε μια κομβική συζήτηση για την οποία υποτίθεται ότι είχε περάσει μέρες προετοιμασίας.
Καθώς η βραδιά περνούσε, αυτό το σοκ μετατράπηκε σε συζήτηση για το πώς θα μπορούσε να αναγκαστεί ο πρόεδρος να παραμεριστεί και ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει πέντε μήνες πριν από τις εκλογές.
«Υπάρχει υψηλότερο επίπεδο πανικού από ό,τι έχω δει ή πίστευα ότι είναι δυνατό», είπε ένας αξιόλογος εκπρόσωπος του κόμματος.
«Επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας», είπε ένας άλλος.
Ο David Axelrod, πρώην ανώτερος σύμβουλος του Barack Obama, είπε στο CNN ότι ο Biden είχε σημειώσει πρόοδο σε ορισμένα θέματα πολιτικής, αλλά παραδέχτηκε: «Θα γίνουν συζητήσεις για το αν θα πρέπει να συνεχίσει».
Οι Δημοκρατικοί έχουν εδώ και καιρό αμφιβολίες για την ικανότητα του Biden να κερδίσει άλλη μια θητεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης