Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump (Υποψήφιος πρόεδρος ΗΠΑ): Η Ρωσία μπορεί να καταλάβει όλη την Ουκρανία

Trump (Υποψήφιος πρόεδρος ΗΠΑ): Η Ρωσία μπορεί να καταλάβει όλη την Ουκρανία
Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ δεσμεύτηκε πως, εφόσον εκλεγεί, θα τερματίσει «τον πόλεμο μεταξύ Putin και Zelensky» προτού αναλάβει επισήμως τα καθήκοντα του στις 20 Ιανουαρίου του 2025.
Ο Donald Trump, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ, υποστήριξε κατά τη διάρκεια του debate με τον Joe Biden ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν θα ξεσπούσε ποτέ εάν υπήρχε ένας πραγματικός ηγέτης στον Λευκό Οίκο και δεσμεύτηκε πως, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα τερματίσει «τον πόλεμο μεταξύ Putin και Zelensky» προτού αναλάβει επισήμως τα καθήκοντα του στις 20 Ιανουαρίου του 2025.
«Αυτός, ο Biden μας έχει φέρει σε τόσο κακή θέση με την Ουκρανία και τη Ρωσία επειδή η Ουκρανία δεν κερδίζει αυτόν τον πόλεμο.
H Ρωσία μπορεί να καταλάβει όλη την Ουκρανία» υποστήριξε ο Trump, επισημαίνοντας ότι η Ουκρανία «έχασε τόσους πολλούς ανθρώπους και είναι τόσο λυπηρό».
«Τους τελειώνουν οι άνθρωποι, τους τελειώνουν οι στρατιώτες.
Έχουν χάσει τόσους πολλούς ανθρώπους, έχουν χάσει τόσο υπέροχες πόλεις με χρυσούς θόλους που είναι χιλιάδων ετών.
Και όλα είναι εξαιτίας του και των ανόητων αποφάσεων του» είπε ο Trump.
Όπως είπε, η Ρωσία «κέρδισε πολλά εδάφη» επί διακυβέρνησης των πρώην προέδρων George Bush, Barack Obama και Joe Biden, αλλά τίποτα παρόμοιο δεν συνέβη την περίοδο της διακυβέρνησης του, κάτι που ο Trump το απέδωσε στο γεγονός ότι «τα πάει καλά με τον Putin».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης