Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιστράτευσαν τον Obama μετά το φιάσκο Biden - «Υπάρχουν και κακές βραδιές στα debate»...

Επιστράτευσαν τον Obama μετά το φιάσκο Biden - «Υπάρχουν και κακές βραδιές στα debate»...
Ο πρώην ηγέτης των Δημοκρατικών τόνισε ότι η βραδιά του debate δεν άλλαξε τίποτα από όσα ξέραμε για τους δύο υποψηφίους
Να μαζέψει τα ... ασυμμάζευτα επιχείρησε, με παρέμβαση του από το X o Barack Obama, καθώς σχολιάζοντας την πανωλεθρία του Joe Biden στο debate του με τον Trump, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως «υπάρχουν και κακές βραδιές στα debate».
Ακολούθως, για να στηρίξει τον άλλοτε αντιπρόεδρό του, ο Obama περιέγραψε τις προεδρικές εκλογές ως μια μάχη «μεταξύ κάποιου που έχει παλέψει για τους απλούς ανθρώπους όλη του τη ζωή και κάποιου που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του».
Τέλος, ο πρώην ηγέτης των Δημοκρατικών τόνισε ότι η βραδιά του debate δεν άλλαξε τίποτα από όσα ξέραμε για τους δύο υποψηφίους και για αυτό διακυβεύονται τόσα πολλά στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Το μήνυμα του Barack Obama για το χθεσινό debate:


«Υπάρχουν και κακιές βραδιές στα debate. Πιστέψτε με, το ξέρω. Αλλά αυτές οι εκλογές εξακολουθούν να είναι μια επιλογή μεταξύ κάποιου που έχει παλέψει για τους απλούς ανθρώπους σε όλη του τη ζωή και κάποιου που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Ανάμεσα σε κάποιον που λέει την αλήθεια. Που γνωρίζει το σωστό από το λάθος και θα το εκφράσει απευθείας στον αμερικανικό λαό — και κάποιος που ψελίζει ψέματα για δικό του όφελος. Η χθεσινή νύχτα δεν το άλλαξε αυτό, και γι' αυτό διακυβεύονται τόσα πολλά τον Νοέμβριο.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης