Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παράταση έως τις 15 Ιουλίου 2024 η προθεσμία για τη δήλωση καθαρισμού των οικοπέδων

Παράταση έως τις 15 Ιουλίου 2024 η προθεσμία για τη δήλωση καθαρισμού των οικοπέδων
Ήδη έχουν υποβληθεί περίπου 460.000 δηλώσεις ιδιοκτητών
Ως τις 15 Ιουλίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων στην πλατφόρμα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας akatharista.apps.gov.gr.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση 459.252 πολίτες έχουν δηλώσει έως σήμερα στην πλατφόρμα ότι έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους.
«Μόνο τις τελευταίες 4 ημέρες υποβλήθηκαν πάνω από 189.500 δηλώσεις, που αποδεικνύει ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται πόσο κρίσιμο είναι να καθαρίζουν τις περιουσίες τους.
Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε τις ιδιοκτησίες μας, τους γείτονές μας και τον τόπο μας και συμβάλλουμε καθοριστικά στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι πυροσβέστες και όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κατά τη δύσκολη αντιπυρική περίοδο που διανύουμε», σημειώνεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:
«Για αυτό το λόγο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η καθολική προσπάθεια καθαρισμών από τους πολίτες- και μετά από σχετικό αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων(ΠΟΜΙΔΑ)- αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων στην πλατφόρμα μέχρι τις 15.07.2024».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης