Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

GP Αυστρίας – Κατατακτήριες: O Verstappen πήρε και την pole με διαφορά στα 0,4 δεύτερα!

GP Αυστρίας – Κατατακτήριες: O Verstappen πήρε και την pole με διαφορά στα 0,4 δεύτερα!
Ο Verstappen επιβεβαιώνει ξανά και ξανά ποιος είναι το απόλυτο φαβορί και για το φετινό τίτλο. Έτσι, μετά τον αγώνα του Sprint ο Verstappen πήρε και την pole (με διαφορά 0,4 δλ.!) για τον αυριανό αγώνα στις 16:00. 
Σχετικά Άρθρα
Μετά το Sprint ο Max Verstappen της Red Bull κυριάρχησε στα προκριματικά για το Austrian Grand Prix της Formula 1 του 2024, ολοκληρώνοντας το Q3 με 0,4 δευτερόλεπτα μπροστά από τον οδηγό της McLaren, Lando Norris, με τον George Russell της Mercedes να είναι τρίτος.
Ωστόσο, ο οδηγός της Red Bull αντιμετωπίζει μια έρευνα μετά τα προκριματικά για το ενδεχόμενο να οδηγούσε πολύ αργά στην έξοδο του pitlane στο Red Bull Ring πριν από την τελευταία του προσπάθεια στο Q3.
Μετά την πίεση που δέχτηκε από τον Norris και τη McLaren στα προκριματικά του Sprint και στον πρώτο αγώνα του Σαββατοκύριακου, ο Verstappen ήταν σε πλήρη έλεγχο κατά τη διάρκεια του Q3 που καθόρισε το grid για τον αυριανό αγώνα, ειδικά μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Q2 με χρόνο 1:04,469, χρόνο που ο Norris δεν μπορούσε να πλησιάσει.
Στο Q3, ο Verstappen προηγήθηκε και βελτίωσε το χρόνο του με 1:04.426, με τον Norris να είναι κατά 0,361 δευτερόλεπτα πιο αργός, αλλά με προβάδισμα στον Q1.
Στις δεύτερες προσπάθειες, ο Verstappen δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον κορυφαίο χρόνο του Norris στον πρώτο τομέα και δεν βελτίωσε τον προσωπικό του καλύτερο χρόνο στον Q2, αλλά ένας εκπληκτικό Q3 βελτίωσε τον χρόνο της pole σε 1:04,314 

(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης