Τελευταία Νέα
Διεθνή

Dubinsky (Βουλευτής Ουκρανίας): Υπήρξε πανικός στο γραφείο του Zelensky λόγω του debate Biden - Trump

Dubinsky (Βουλευτής Ουκρανίας): Υπήρξε πανικός στο γραφείο του Zelensky λόγω του debate Biden - Trump
«Αξιολογώντας την πιθανότητα νίκης του Trump, ο Zelensky (και αν δεν καταλαβαίνει, τότε (ο επικεφαλής του γραφείου Andrey Ermak) πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να τερματίσει τον πόλεμο πριν από τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε ο Alexander Dubinsky
Υπήρξε «μεγάλη ταραχή» στο γραφείο του Zelensky λόγω της συζήτησης μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Biden και του Trump, δήλωσε στο κανάλι του στο Telegram ο βουλευτής της Ουκρανίας Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση ως ύποπτος για προδοσία.
«Ο μεγάλος πανικός μετά τη συζήτηση Biden-Trump δεν είναι πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά στην Ουκρανία, στο γραφείο του Προέδρου Zelensky… αποκάλεσαν τον Biden χαμένο», έγραψε ο βουλευτής.
Κατά τη γνώμη του Alexander Dubinsky, στο Κίεβο είναι πλέον σημαντικό να απαντηθεί το ερώτημα «τι θα γίνει στη συνέχεια».
«Αξιολογώντας την πιθανότητα νίκης του Trump, ο Zelensky (και αν δεν καταλαβαίνει, τότε (ο επικεφαλής του γραφείου Andrey Ermak) πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να τερματίσει τον πόλεμο πριν από τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε ο Alexander Dubinsky.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον Alexander Dubinsky, ο Zelensky θα μπορούσε επίσης να γίνει πρόβλημα για τον Biden εάν μπορέσει να επανεκλεγεί.
Στις αρχές Ιουνίου, ο Zelensky τόνισε ότι ο Trump θα ήταν ένας «ηττημένος πρόεδρος» εάν, κερδίσει τις εκλογές και συμφωνήσει να τερματίσει τη σύγκρουση σε βάρος της Ουκρανίας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Biden αποκάλεσε επίσης τον Trump «ηττημένο» πολλές φορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης