Τελευταία Νέα
Διεθνή

The Atlantic: Να αποχωρήσει ο Biden, να τον διαδεχθεί η Kamala Harris

The Atlantic: Να αποχωρήσει ο Biden, να τον διαδεχθεί η Kamala Harris
Όποιος κατέχει αυτήν την θέση πρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο των νοητικών του ικανοτήτων λέει το Atlantic
Αν και ο Joe Biden δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την εκστρατεία για τη διεκδίκηση του προεδρικού αξιώματος των ΗΠΑ και ότι θα πάει μέχρι τέλους, οι φωνές και οι πιέσεις για την αποχώρηση του εντείνονται.
Δημοσίευμα του περιοδικού The Atlantic καλεί τον Biden να παραιτηθεί τόσο από την προεδρία των ΗΠΑ όσο και από την προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, παραδίδοντας στην αντιπρόεδρο Kamala Harris τόσο τις προεδρικές του εξουσίες όσο και την ευκαιρία να είναι αυτή που θα διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα για τους Δημοκρατικούς.
«Ο Biden θα πρέπει να αποχωρήσει τόσο από την εκστρατεία όσο και από την προεδρία και να αφήσει τη Harris να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη χώρα από αυτούς που θα την καταστρέψουν» επισημαίνει το δημοσίευμα, αναφέροντας πως εάν ο σημερινός πρόεδρος δεν είναι σε θέση να διεξαγάγει προεκλογική εκστρατεία, τότε δεν είναι ικανός να κατέχει την ανώτατη κυβερνητική θέση.
«Όποιος κατέχει αυτή τη θέση πρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο των νοητικών του ικανοτήτων», τονίζει το Atlantic, το οποίο διατυπώνει την άποψη πως «ο Biden θα πρέπει να εγκαταλείψει το αξίωμα για να δώσει την ευκαιρία στην αμερικανική Δημοκρατία να επιβιώσει».
Βάσει του δημοσιεύματος «οι υποστηρικτές του Donald Trump θέλουν όχι τόσο να κυβερνούν την χώρα όσο να την κυβερνούν με τη βία επ’ αόριστον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης