Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σοβαρή καταγγελία δημοσιογράφου: «Βουλευτής της ΝΔ στην Ξάνθη έβαζε φωτιά σε τραπέζια σε πανηγύρι» - Διαψεύδει ο ίδιος

Σοβαρή καταγγελία δημοσιογράφου: «Βουλευτής της ΝΔ στην Ξάνθη έβαζε φωτιά σε τραπέζια σε πανηγύρι» - Διαψεύδει ο ίδιος
Ο βουλευτής διαψεύδει με ανάρτηση του τις καταγγελίες
Νέος πονοκέφαλος για τη ΝΔ μετά την υπόθεση Αυγενάκη, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία δημιούργησε επεισόδιο σε τοπικό πανηγύρι.
Την καταγγελία έκανε ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος, προκαλώντας σάλο στην τοπική κοινωνία.
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πάνος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης φέρεται ότι πρωταγωνίστησε αρνητικά σε γλέντι συλλόγου Σαρακατσάνων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φτάνοντας στο σημείο να βρίζει και να απειλεί πολίτες, αλλά και να βάζει μαζί με την παρέα του φωτιά με ουίσκι σε τραπέζι.
Αιτία του ξεσπάσματος του Σπύρου Τσιλιγγίρη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάνου Παπαδόπουλου, αποτέλεσε η προσέγγιση συγγενικού προσώπου τοπικού «άσπονδου φίλου» του βουλευτή, ενός ντόπιου επιχειρηματία και κομματάρχη.
Ο πολίτης πήγε να χαιρετήσει τον τοπικό βουλευτή, ο οποίος, αντί να απολαμβάνει τον ανιψιό του που έπαιζε (και μάλιστα ωραίο) κλαρίνο, έγινε έξαλλος, βρίζοντάς τον, απειλώντας τον και βάζοντας φωτιά σε τραπέζι, κάνοντας άνω κάτω το γλέντι των Σαρακατσάνων περιοχής της Ξάνθης.
Ο δημοσιογράφος, περιγράφοντας το περιστατικό με βάση μαρτυρίες, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήγε κάποιος να τον χαιρετήσει στον χορό συλλόγου Σαρακατσάνων Εράσμιου και έγινε το έλα να δεις», με τον ίδιο να περιγράφει όσα εκτυλίχθηκαν, ενώ στη συνέχεια ο Πάνος Παπαδόπουλος έστειλε και δημόσιο μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Εφυγε ο κόσμος από το γλέντι. Μαζέψτε τον. Είναι στελέχη με αλαζονεία», προσθέτοντας: «Να καίγονται ουίσκι και να βάζει φωτιά σε τραπέζια! Αυτό είναι αλαζονεία! Σηκώθηκαν και φύγαν οι άνθρωποι που πήγαν να γλεντήσουν. Είναι τσαμπουκάς της εξουσίας».


Τι απαντά ο βουλευτής

Δημιουργία ψευδών εντυπώσεων καταγγέλλει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις ο Βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης, με αφορμή δημοσίευμα, που κάνει λόγο για φερόμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε γλέντι Πολιτιστικού Συλλόγου στο Εράσμιο Ξάνθης, αναφέροντας: Με έκπληξη διάβασα να αναπαράγονται αναληθή γεγονότα και ψευδείς καταστάσεις, που δεν είχα καμία απολύτως συμμετοχή

Αναλυτικά η απάντηση του Βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ Σπύρου Τσιλιγγίρη

Με αίσθημα ευθύνης στην τοπική κοινωνία που ζω, εργάζομαι, συναναστρέφομαι όλα τα χρόνια της ζωής μου και με εξέλεξε και δεύτερη φορά Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να διαψεύσω τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.
Παρευρέθηκα στην εκδήλωση με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά μου, καθώς και με πολυπληθή παρέα προσωπικών μου φίλων.
Με έκπληξη διάβασα να αναπαράγονται αναληθή γεγονότα και ψευδείς καταστάσεις, που δεν είχα καμία απολύτως συμμετοχή.
Η αντιμετώπιση στο πρόσωπο μου καθόλη τη Βουλευτική μου πορεία, συγκεκριμένης εφημερίδας, είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και από μόνη της αποδεικνύει τη εγκυρότητα του δημοσιεύματος.
Facetune-1-1.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης