Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Δεν πάω πουθενά» δηλώνει ο πρόεδρος Biden - Eκβιάζουν οι δωρητές: Αναστέλλει στήριξη η κληρονόμος Disney, λόγω... ασέβειας

«Δεν πάω πουθενά» δηλώνει ο πρόεδρος Biden - Eκβιάζουν οι δωρητές: Αναστέλλει στήριξη η κληρονόμος Disney, λόγω... ασέβειας
«Συνέχισε τον αγώνα», παρότρυνε τον πρόεδρο Biden ένας από τους προσκεκλημένους στον Λευκό Οίκο για την 4η Ιουλίου. - «Με έχεις καταλάβει, φίλε. Δεν πάω πουθενά», απάντησε ο αμερικανός πρόεδρος.
«Δεν πάω πουθενά» δήλωσε ο πρόεδρος Joe Biden σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου (Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις ΗΠΑ), απογοητεύοντας τους επικριτές του στους κόλπους των Δημοκρατικών που έθεσαν ζήτημα απόσυρσης της υποψηφιότητάς του εξαιτίας της ανησυχητικής εικόνας του στην πρόσφατη τηλεμαχία με τον Donald Trump.
Η απογοητευτική επίδοση του 81χρονου Δημοκρατικού στο ντιμπέιτ με τον 78χρονο Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του στις 27 Ιουνίου είχε ως αποτέλεσμα να μπαίνει στο μικροσκόπιο κάθε δημόσια εμφάνιση του Joe Biden .
Στην εκδήλωση της 4ης Ιουλίου, στον κήπο του Λευκού Οίκου, ο Biden εμφανίστηκε με κοστούμι χωρίς γραβάτα και έβγαλε φωτογραφίες με καλεσμένους.
«Συνέχισε τον αγώνα», τον παρότρυνε ένας από τους προσκεκλημένους.
«Με έχεις καταλάβει, φίλε.
Δεν πάω πουθενά», απάντησε ο αμερικανός πρόεδρος.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη που θα παραχωρήσει σήμερα ο πρόεδρος Biden στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News και θα μεταδοθεί στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα, 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ελλάδα).
Σε περίπτωση που αρχίσει να μπερδεύει τα λόγια του ή χάσει ξανά τον ειρμό των σκέψεών του, θεωρείται βέβαιο πως θα βρεθεί ξανά υπό πίεση προκειμένου να εγκαταλείψει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο, μόλις τέσσερις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές.

Η κληρονόμος της δυναστείας Disney αναστέλλει τις δωρεές προς το Δημοκρατικό Κόμμα μέχρι ο Τζο Biden να αποσύρει την υποψηφιότητά του

Η Abigale Disney, ανιψιά του Walt Disney, ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας (The Walt Disney Company) – δήλωσε την Πέμπτη 4/7 το βράδυ στο CNBC ότι αναστέλλει τις δωρεές της προς το Δημοκρατικό Κόμμα έως ότου ο 81χρονος Τζο Biden αποσυρθεί από την κούρσα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.
«Είναι ρεαλισμός, όχι ασέβεια.
Ο Biden είναι καλός άνθρωπος και υπηρέτησε τη χώρα του με αξιοθαύμαστο τρόπο, αλλά το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο» τόνισε, προεξοφλώντας πως «εάν ο Biden δεν αποσυρθεί, οι Δημοκρατικοί θα ηττηθούν.
Είμαι απολύτως βέβαιη γι’ αυτό.
Οι συνέπειες αυτής της ήττας θα είναι πραγματικά τρομερές».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει κατ’ επανάληψη διαμηνύσει πως δεν έχει σκοπό να αποσύρει την υποψηφιότητά του, παρά την ανησυχία που πυροδότησε η απογοητευτική επίδοσή του στην προ ημερών τηλεμαχία του με τον Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης