Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Συγχαρητήριο μήνυμα Biden σε Starmer - «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο»

Βρετανία: Συγχαρητήριο μήνυμα Biden σε Starmer - «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο»
«Ανυπομονώ να εργαστούμε και για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων»
Σχετικά Άρθρα
Τα συγχαρητήριά του για τη συντριπτική νίκη στις εκλογές έδωσε -μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας- ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden στον νέο Βρετανό πρωθυπουργό Keir Starmer.
«Συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό Keir Starmer που θα γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας». «Ανυπομονώ να εργαστούμε μαζί για την ελευθερία και τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο όπως και για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων» έγραψε ο Biden στο «Χ».
«Είμαι περιχαρής για την εκλογική νίκη του ηγέτη του αδελφού μας κόμματος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γνωρίζω τον Keir Starmer προσωπικά, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές και έχουμε μιλήσει. Θα είναι ένας πολύ καλός, πολύ πετυχημένος πρωθυπουργός…Έχω επίσης την εντύπωση ότι δεν θα δυσκολευθούμε ιδιαίτερα να αναπτύξουμε σχέσεις μεταξύ της Ευρώπης και του ΗΒ και μεταξύ της Γερμανίας και του ΗΒ» ανέφερε από την πλευρά του ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz.
«Τα συγχαρητήριά μου στον Keir Starmer για την εκλογική του επιτυχία. Οι σχέσεις μεταξύ της Ιταλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου είναι εξαιρετικές και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσουμε να καλλιεργούμε μια σχέση ισχυρής και αξιόπιστης συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγάλων εθνών μας». «Ευχαριστώ τον φίλο μου Rishi Sunak για αυτά τα χρόνια της εντατικής συνεργασίας και της ειλικρινούς φιλίας», δήλωσε από την πλευρά της η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης