Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan (Πρόεδρος Τουρκίας): Είμαστε η ραχοκοκαλιά του ΝΑΤΟ – Θέλουμε στήριξη για την αντιμετώπιση των Κουρδικών οργανώσεων

Erdogan (Πρόεδρος Τουρκίας): Είμαστε η ραχοκοκαλιά του ΝΑΤΟ – Θέλουμε στήριξη για την αντιμετώπιση των Κουρδικών οργανώσεων
Ξεκάθαρος για μία ακόμα φορά ο Τούρκος Πρόεδρος 
Σχετικά Άρθρα
Συνέντευξη Τύπου πριν από την αναχώρησή του από την Άγκυρα για τη Ουάσινγκτον, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, παραχώρησε ο Erdogan.
Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως η Τουρκία είναι μία από τις πέντε μεγαλύτερες χώρες που συνεισφέρουν στο ΝΑΤΟ, υποστηρίζοντας πως «κάνουμε περισσότερα από το μερίδιο που μας αναλογεί όσον αφορά την κατανομή των βαρών.
Με τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχουμε αναπτύξει στην ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα, είμαστε μία από τις χώρες της ραχοκοκαλιάς του ΝΑΤΟ.
Η σημασία που αποδίδουμε στη συμμαχία σε αυτή την περίοδο που οι απειλές διαφοροποιούνται και αυξάνονται είναι ξεκάθαρη».

Αναφορά και στους Κούρδους

Βασικά θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Τούρκος πρόεδρος ήταν η στήριξη που ζητάει η Τουρκία στην αντιμετώπιση των κουρδικών οργανώσεων που δρουν κατά της Τουρκίας, το εμπάργκο στις εξαγωγές αμυντικού υλικού προς την Τουρκία από ορισμένες σύμμαχες χώρες, οι εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στη Γάζα και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης