Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πυρκαγιά στις Αχαρνές: Βελτιωμένη η εικόνα - Ζημιές σε εγκαταστάσεις εργοστασίων

Πυρκαγιά στις Αχαρνές: Βελτιωμένη η εικόνα - Ζημιές σε εγκαταστάσεις εργοστασίων
Zημιές έχουν υποστεί εγκαταστάσεις επιχειρήσεων - H τελική αποτίμηση θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η κατάσβεση
Σχετικά Άρθρα
Βελτιωμένη είναι η εικόνα της πυρκαγιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης 9/7 σε χαμηλή βλάστηση επί της Λεωφόρου Καραμανλή στο δήμο Αχαρνών Αττικής, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Ωστόσο, ζημιές έχουν υποστεί εγκαταστάσεις επιχειρήσεων, αν και η τελική αποτίμηση θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η κατάσβεση.
Η μάχη με τις φλόγες ήταν ολονύχτια, καθώς η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 23:00 σε χαμηλή βλάστηση σε υπαίθριο χώρο ανάμεσα σε εργοστάσια κοντά στην Λεωφόρο Καραμανλή και εξαιτίας των ανέμων γρήγορα επεκτάθηκε στο Ρέμα της Χελιδονούς προκαλώντας ζημιές σε επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος, η χθεσινή πυρκαγιά φαίνεται ότι ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο πλησίον εγκαταλελειμμένου εργοστασίου και επεκτάθηκε στο ρέμα που ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση.
Στο σημείο πλέον, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν ενισχυθεί οι επίγειες δυνάμεις για την κατάσβεση και επιχειρούν 88 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 24 οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές πυροσβέστες.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά σε όλο το μήκος του ρέματος της Χελιδονούς έχει σβήσει και οριοθετήθηκε μέσα σε 2,5 ώρες από την έναρξή της, ενώ οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην κατάσβεση πυρκαγιάς σε επιχείρηση με χαρτικά στην οδό Τατοΐου που καίγεται ολοσχερώς .
Η φωτιά σε επιχείρηση με πλαστικά έχει  σβήσει.
Προανάκριση για να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς θα διεξάγει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έγιναν στην περιοχή λόγω της πυρκαγιάς.
Σε ισχύ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, παραμένει η εκτροπή των οχημάτων στην οδό Τατοΐου, από το ύψος της οδού Δεκελείας ως το ύψος της λεωφόρου Καραμανλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης